Karün

Karün-aurinkolasibrändi Patagoniasta saapuu Suomeen ja Instrumentariumiin

Jaa

Brändi lanseeraa uuden malliston yhdessä näyttelijä ja aktivisti Shailene Woodleyn ja Instrumentarium-optikkoliikkeen kanssa ja lupaa muuttaa muotialan toimintatapoja perusteellisesti.

Linkin takana tiedote Karün-aurinkolasibrändin saapumisesta Suomeen ja Instrumentariumiin. Tiedotteessa myös linkkejä kuviin.

Lisätietoja ja Karünin toimitusjohtaja ja perustaja Thomas Kimberin haastattelupyynnöt:

Viestintätoimisto Cocomms

Niina Haasola, puh. +358 50 545 0548, niina.haasola(at)cocomms.com

Avainsanat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Karün on Patagoniassa toimiva B Corp -yritys, joka yhdistää luonnonsuojelun maaseudun kehittämiseen tuoteinnovaatioiden avulla. Brändin luo laadukkaita aurinkolaseja muista poikkeavalla tavalla: se käyttää kierrätettyjä, luonnollisia ja/tai jaloista materiaaleista ja työskentelee rinnan Patagonian yhteisöjen kanssa antaakseen näille mahdollisuuksia suojella villiä ympäristöään. Paikalliset yrittäjät keräävät erilaisia jätteitä, kuten kalaverkkoja, köysiä ja metalleja, jotka kierrätetään ja muunnetaan kestäviksi aurinkolaseiksi korkeinta laatua ja suorituskykyä vaalien. Lisätietoja osoitteessa karuneyewear.com tai seuraa Karüniä InstagramissaFacebookissa tai Youtubessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.