Fixcel Group Oy

Kasvava Fixcel uudistaa johtonsa

Jaa

Puhtaan sisäilman rakennuksia valmistavan Fixcel Group Oy:n toimitusjohtajaksi on nimetty Anders Gylling sekä myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä vastaavaksi johtajaksi on nimetty Mika Jaatinen 1.4.2019 alkaen. Vastuullisena johtajana toiminut Jussi Paavoseppä jatkaa yhtiön palveluksessa ja hallituksen jäsenenä.

Viime vuonna kaupallisen toiminnan aloittanut Fixcel Group on nimennyt toimitusjohtajakseen KTM Anders Gyllingin. Gyllingillä on pitkä kokemus kansainvälisen vähittäiskaupan alalta ja eri liiketoiminnoista. Ennen Fixcelille siirtymistä Gylling vastasi Med Group Hammaslääkäreiden toiminnasta ja yhdistymisen jälkeen hän toimi Oral Hammaslääkäreiden liiketoimintajohtajana.

Fixcel tarjoaa tilaelementeistä valmistettuja puhtaan sisäilman rakennuksia, jotka perustuvat patentoituun FIXCEL®-teräskennoon. Siirrettävät rakennukset ovat muuntojoustavia ja ne täyttävät kaikki pysyväisrakennuksen vaatimukset. Gyllingin mukaan Fixcel toimii suunnannäyttäjänä modulaarisen rakentamisen alalla ja kumppanina niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille.

”Olen todella innostunut uudesta haasteesta. Yrittäjähenki on Fixcelin DNA:ssa, itse pyrin johtamaan omalla esimerkillä ja yritän tehdä asioita aina hieman paremmin kuin edellisenä päivänä – sillä filosofialla pysyy innovatiivisena ja innostuneena, eikä sammaloidu. Uskon myös, että töissä pitää olla ilmapiiri, jossa viihdytään ja jokaisella on mahdollisuus tehdä parhaansa, minkä kautta positiivinen tekeminen heijastuu myös asiakkaisiin”, summaa Gylling.

Ennen Fixceliin siirtymistä Mika Jaatinen on toiminut mm. terveydenhuoltoalalla, viimeisimmäksi yritysjärjestelyistä sekä liiketoiminnan kehittämisestä vastaavana johtajana Med Groupissa ja Oralissa. Gyllingillä ja Jaatisella on jo vuosia kestänyt hyvä yhteistyö.

”Intohimoni on luoda uutta ja rakentaa hyvien, osaavien ihmisten kanssa jotakin, joka palvelee myös yhteiskuntaa. Fixcelissä nämä asiat yhdistyivät hienosti. Tuotteemme soveltuu moneen käyttötarkoitukseen ja puhdas, kemikaalivapaa, helposti muunneltava tapa rakentaa on mielestäni juuri sitä tulevaisuuden kiertotaloutta, jota yhteiskuntamme tarvitsee”, Jaatinen kuvailee.

Toimitusjohtajan sekä myynnistä ja liiketoiminnan kehittämisestä vastaavan johtajan lisäksi yhtiö on nimennyt Janne Kataisen tuotantojohtajaksi, joka tulee vastaamaan sekä Lempäälän että Hämeenlinnan tehtaiden toiminnasta. Aiemmin tuotantojohtajana toiminut Lasse Ketonen jatkaa tuotannon johdossa ja ottaa haltuunsa kokonaisvaltaisen rakennusprojektien vetovastuun. Ketosesta tuli myös yhtiön osakas.

Uuden tehtaan avaaminen Hämeenlinnan Moreeniin syksyllä 2018 on mahdollistanut Fixcelin ja tuotantokapasiteetin kasvun. Tehdas on otettu käyttöön asteittain ja tavoitteena on saada tehtaan koko kapasiteetti käyttöön vuoden 2019 loppuun mennessä.

”Olemme saaneet nyt toimintamme kehityksen ja kasvun vaatimiin tehtäviin huipputekijät – tästä on mahtava jatkaa Fixcelin tarinan rakentamista”, kertoo Jussi Paavoseppä, joka jatkaa työskentelyä tuotekehityksen ja rakennushankkeiden parissa.

Fixcel on jo markkinajohtaja modulaaristen sairaaloiden toimittamisessa. Yrityksen tavoitteena on avata kansainvälinen toiminta vuoden 2020 aikana.

Fixcel Group Oy
Viestintä

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anders Gylling, toimitusjohtaja, puh. 046 851 5868, anders.gylling@fixcel.fi
Mika Jaatinen, johtaja, myynti ja liiketoiminnan kehittäminen, puh. 040 045 8707, mika.jaatinen@fixcel.fi
Jussi Paavoseppä, perustajaosakas, puh. 040 560 4149, jussi.paavoseppa@fixcel.fi
Maija Palomäki, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, puh. 040 775 4021, maija.palomaki@fixcel.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Fixcel Group Oy
Fixcel Group Oy
PL 151
00141 Helsinki

040 775 4021http://www.fixcel.fi

Fixcel Group lyhyesti

Vuonna 2015 perustetun Fixcelin päämääränä on edistää terveyttä, hyvää arkkitehtuuria ja kaupunkikuvaa tarjoamalla laadukasta rakentamista sekä asumisen mukavuutta. Fixcel haluaa näyttää suunnan tulevaisuuden rakentamiselle luomalla tasokkaita sisäilmaturvallisia ratkaisuja.

Fixcelin modulaarinen teräsrakentaminen tarjoaa ekologisen ja tehokkaan ratkaisun korkeatasoisiin väistötiloihin. Fixcel toteuttaa puhtaan sisäilman rakennukset teolliseen rakennustapaan kehitetyllä ja patentoidulla FIXCEL®-teräskennolla.

Yhtiö on aloittanut kaupallisen liiketoiminnan 2018. Sen liikevaihdon viime vuodelta arvioidaan olevan 20 miljoonaa euroa. Fixcelin kaikki tuotteet valmistetaan yhtiön omissa tehtaissa Hämeenlinnassa ja Lempäälässä.

www.fixcel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fixcel Group Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme