Viisas Elämä Oy

Kasvisruokien KETO-käsikirja

Jaa
Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa vannovat ketogeenisen ruokavalion nimeen. Suomen ensimmäinen sertifioitu Keto Coach, diplomiravintoneuvoja Elviira Krebber valaisee uusimmassa kirjassaan ketoruokavaliota kasvissyöjän kannalta, jakaen lisäksi 51 herkullisen yksinkertaista reseptiä.
Elviira Krebber
Elviira Krebber

Kasvisruokien KETO-käsikirja (Viisas Elämä, 2020) opastaa vaihe vaiheelta, miten tätä kehoa puhdistavaa ruokavaliota voi noudattaa turvallisesti ja helposti. Terveellinen ketogeeninen ruokavalio on gluteeniton ja sokeriton ja siinä hyödynnetään terveellisiä rasvoja. Ketoruokavaliossa ihminen polttaa rasvaa ja ketoaineita hiilihydraattien sijaan. Oikeaoppisesta ketoilusta saadut terveyshyödyt ja hyvä olo kannustavat pysyvään elämänmuutokseen, ja keto toimii myös tehokkaana detox-kuurina. Kasvisruokien KETO-käsikirjasta löytyy yksityiskohtaiset ohjeet ruoka-aineista, joita lautaseltasi tulisi löytyä, herkullisia jälkiruokaohjeita unohtamatta. Kirjan maukkaat ohjeet ilahduttavat niin kasvis- kuin sekasyöjiä. Teos on ketoilua käsittelevän kolmiosaisen kirjasarjan ensimmäinen osa.

Elviira Krebberin oma matka ketoruokavalion pariin on ollut tuskien taival. Hän sairasteli jo lapsena paljon ja sairastelu jatkui aikuisikään. Elviiralla diagnosoitiin muun muassa ärtyvän suolen oireyhtymä ja lopulta paksusuoli piti poistaa kokonaan. Vatsakivut eivät tästä helpottaneet vaan paino laski hälyttävän alhaiseksi, sillä syöminen tuotti tuskaa. Krebber alkoi etsiä konsteja paranemiseen – tai ylipäätänsä hengissä pysymiseen. Näin hän löysi ketogeenisen ruokavalion. Rasvan lisäämisen ja puhtaaseen ketogeeniseen ruokaan siirryttyään hän sai terveytensä takaisin ja pääsi eroon migreenistä, paniikkihäiriöistä ja masennuksesta, nivelkivuista, anemiasta sekä lukuisista muista terveysongelmista.

Elviira Krebber on koulutukseltaan filosofian maisteri, diplomiravintoneuvoja ja Suomen ensimmäinen sertifioitu Keto Coach. Hänen amerikkalaiselle kustantajan Low sugar, So Simple -teos (2017) nousi heti julkaisun jälkeen Amerikan Amazonin uusien gluteenittomien kirjojen listalla ensimmäiseksi ja hänen sosiaalisen median kanaviaan seuraa yli miljoona ihmistä. Elviira on julkaissut suomen- ja englanninkielisiä kirjoja sekä painettuina että sähköisesti. Viisas Elämä on julkaissut aikaisemmin Krebberiltä Parantava ketoosi – Terveeksi sokerittomalla ja gluteenittomalla ruokavaliolla (2016, 2019).

Elviira Krebber pitää luennon aiheesta Minä Olen -messuilla sunnuntaina 9.2.2020 klo 14.00-15.00 Finlandiasalissa. www.minaolenmessut.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:


Sanna Salmevaara


tiedotuspäällikkö
044 980 3071
tiedotus@viisaselama.fi

Kuvat

Elviira Krebber
Elviira Krebber
Lataa
Kannen kuva: Elviira Krebber, Kansi: Jonna Nisu
Kannen kuva: Elviira Krebber, Kansi: Jonna Nisu
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme