Dahl Suomi Oy

Kasvu lyhensi johtavan tukkukaupan LVI-Dahlin nimen

Jaa

Yhä laajemmalla skaalalla asiakkaitaan palveleva LVI-Dahl lyhensi nimensä napakammaksi Dahliksi. Yrityksen virallinen toiminimi on Dahl Suomi Oy. Nimenmuutoksen taustalla on yrityksen vahva kasvu ja asiakaskunnan rakenteen muutos.

Dahl on Pohjoismaiden suurin LVI-ratkaisuja toimittava tukkuliike, joka palvelee Suomessa yli 30 toimipisteessä ja työllistää yli 500 alan ammattilaista. Yhtiö on kasvanut pääasiallisesti LVI-tuotteita välittävästä liikkeestä yritykseksi, joka tarjoaa laajan tuotevalikoiman ja palveluratkaisut myös suuriin ja vaativiin uudisrakennus-, teollisuus- ja infrakohteisiin. Putkiremonttien tukkuliikkeestä on tullut kustannustehokas kumppani muun muassa teollisuusputkistourakoitsijoille, konepajoille, laitevalmistajille ja prosessiteollisuudelle.

Lyhyempi nimi – laajemmat palvelut

– Nimenmuutoksen taustalla on selkeä strateginen muutos. Haluamme tuoda paremmin esille entistä laajempaa tuote- ja palvelutarjontaamme sekä sitä, että tarjoamme ratkaisuja LVI-alan lisäksi myös teollisuuden ja kunnallistekniikan ammattilaisille, kertoo Dahlin toimitusjohtaja Curt Kock. – Lisäksi Dahl tunnetaan rentona ja reiluna yhteistyökumppanina, joten meille sopii hyvin lyhyempi ja suuhun helpommin istuva Dahl-nimi, jatkaa Kock.

Dahlin Pohjoismaissa ja Baltiassa sijaitsevat sisaryhtiöt käyttävät nimeä Dahl, joten nyt tehty nimenmuutos on myös yhtiöitä yhdistävä tekijä.

Tärkeät muutokset sähköisiin osoitteisiin

Nimenmuutos lyhentää myös sähköisiä osoitteita. Sähköposti- ja nettiosoitteet ovat 1.1.2019 alkaen etunimi.sukunimi@dahl.fi ja www.dahl.fi. Y-tunnus ja verkkokaupan osoite www.dahlshop.fi pysyvät ennallaan. Myös pankkitiedot muuttuvat ja asiakkaiden toivotaan tilaavan ympäristöystävällisemmän verkkolaskun. Lisätietoja voi kysyä omalta Dahlin yhteyshenkilöltä tai sähköpostitse laskutus@dahl.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Curt Kock
curt.kock@dahl.fi
Puh. 020 759 4200

Markkinointipäällikkö Sanna Salminen
sanna.salminen@dahl.fi
Puh. 020 759 4229

Tietoja julkaisijasta

Dahl Suomi Oy
Dahl Suomi Oy
Robert Huberin tie 5
01510 Vantaa

020 759 4200http://www.lvi-dahl.fi

Dahl on Pohjoismaiden suurin LVI-ratkaisuja toimittava tukkuliike, joka palvelee Suomessa yli 30 toimipisteessä ja työllistää yli 500 alan ammattilaista. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.