Kasvu Open

Kasvu Openin omistajaosakas Kasvun Roihu Innovestorin omistukseen

Jaa

Innovestor on ostanut Kasvu Openin omistajaosakas Kasvun Roihu Oy:n osakkeet. Yrityskaupan myötä Kasvun Roihusta tuli Innovestor Oy:n tytäryhtiö, Innovestor Ignite.

Aikaisen vaiheen pääomasijoittaja, suora kanssasijoituspalvelu ja kasvuohjelmien rakentaja Innovestor on ostanut Kasvu Openin omistajaosakas Kasvun Roihu Oy:n osakkeet. 

Yrityskaupan myötä Kasvun Roihusta tuli Innovestor Oy:n tytäryhtiö, Innovestor Ignite. Ignite -tiimin kokoonpano, toiminta ja missio pysyy samana jatkossakin, eli edelleen toteuttaa kasvuyrityksiä ja kumppaneita yhdistäviä korkeatasoisia kasvuohjelmia

Kasvun Roihun sulautuminen Innovestor Igniteksi ja osaksi Innovestoria on myös Kasvu Openille mahdollisuus palvella kasvuyrityksiä paremmin. Innovestorin läsnäolo Kasvu Openin yhtenä osakkaana ja Kasvupolkujen palveluntuottajana skaalaa kasvuyritysten kasvun mahdollisuuksia muun muassa kansainvälisille markkinoille. Innovestorin tarjoamat kasvuohjelmat voivat olla monelle kasvuyritykselle ponnistulauta kansainvälisille markkinoilleKasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo.

Kasvun Roihun entinen ja Innovestor Igniten nykyinen toimitusjohtaja Matti Härkönen kokee yhtenä Kasvun Roihun perustajista ylpeyttä siitä, mitä yritys on saavuttanut viimeisen viiden vuoden aikana.

-Tämä kuluneen vuoden intensiivinen kumppanuus Innovestorin kanssa vakuutti minut siitä, että me kaikki jaamme samat tavoitteet ja sitoumukset pyrkiessämme auttamaan kasvuyrityksiä menestymään, olipa kyse sitten pääomasta, tietotaidosta tai verkostoista. Siksi tämä oli luonnollinen askel meille, toteaa Härkönen.

Yrityskaupan myötä Kasvu Open Oy:n osakkaita ovat enemmistöosuudella Keski-Suomen kauppakamari, sekä osakkaat Jyväskylän kaupunki, Innovestor Ignite Oy sekä Aava & Bang Oy. 

Lue Innovestorin tiedote tästä.


LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä, toimitusjohtaja, Kasvu Open Oy
jaana.seppala@kasvuopen.fi, +358 050 304 6794

Matti Härkönen, toimitusjohtaja, Innovestor Ignite Oy
matti.harkonen@innovestor.fi,  +358 40 578 2688

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

0503046794http://www.kasvuopen.fi
Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille pk-yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.
 
Olemme kasvaneet pienestä pilottihankkeesta koko Suomen kattavaksi ja koko kasvuyrityskentän läpäiseväksi toimijaksi. Tavoitteemme on sytyttää kasvukipinä sellaisissakin yrityksissä, joissa sitä ei vielä ole.
 
Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Sparrausta kasvustrategiaan? Hae mukaan Bio- ja kiertotalouden Kasvupolulle24.2.2020 08:16:22 EETTiedote

Bio- ja kiertotalouden Kasvupolulle haetaan mukaan rohkeita ja innovatiivisia bio- ja kiertotalouden toimialalla toimivia yrityksiä ikään katsomatta. Kasvupolku on suunnattu yrityksille, jotka hyödyntävät esimerkiksi uusia toimintatapoja tai teknologioita, tuottavat kestävän kehityksen ratkaisuja, uusia raaka-aineita hyödyntäviä tai ”value from waste” -ratkaisuja. Haku on auki 1.4.2020 asti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme