Kasvuyhtiö Bitwards laajentaa sijoittajapohjaansa

Jaa

Globaaleille markkinoille tähtäävä suomalainen teknologiayritys Bitwards keräsi vuoden vaihteessa päättyneellä sijoituskierroksella n. 1,3 miljoonan euron summan. Aikaisemmin sijoittajien joukossa on ollut mm. Mikael Lilius ja Johan Hammaren ja nyt mukaan liittyy uusia kokeneita yritysmaailman nimiä kuten Taalerin toimitusjohtaja Peter Ramsay ja muita kokeneita yritysmaailman johtajia sekä vaikuttajia.

Bitwards tekee turvallista älyavain-teknologiaa ja on kehittänyt avoimen alustan palvelemaan kiinteistöjen ja tilojen käytön muuttuvia tarpeita. Teknologia muuttaa puhelimet älykkäiksi avaimiksi, joilla saa pääsyn mihin vain.

Bitwardsin alusta ja sen kasvava partneriverkosto tarjoavat kiinteistöjen omistajille ja vuokralaisille joustavaa ja tehokasta tilojen käyttöä ja sitä myöten uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä kiinteistön käyttöasteen kasvattamista.

Partnereina alustassa on mukana laadukkaita ja tunnettuja lukkovalmistajia, turvateknologia-alan yrityksiä sekä jälleenmyyjiä ja kiinteistöille digitaalisia palveluita toimittavia it-yrityksiä.

Puhelimesta avain kaikkiin kohteisiin

Avoin teknologia mahdollistaa  järjestelmien yhteensopivuuden sekä standardisoidun tavan muuttaa puhelin avaimeksi kaikkiin kohteisiin. Patentoitu teknologia on avoin kaikille lukitus- ja turvateknologiaa valmistaville yrityksille, jolloin ratkaisu voidaan skaalata eri markkinoille lukitusstandardeista riippumatta. Itse avain toimii kännykässä, joten se on jo standardoitu.

– Valmistajat ovat tähän asti kehittäneet omia suljettuja ratkaisujaan, jotka  hankaloittavat järjestelmien välistä yhteensopivuutta ja rajoittavat niiden asiakaslähtöisyyttä. Avoin alusta on ainoa tapa toteuttaa täydellinen yhteensopivuus ja luoda standardoitua ratkaisua globaaliin kulkemiseen, selittää Bitwardsin toimitusjohtaja Eljas Saastamoinen.

Taustalla sama teknologia kuin mobiilimaksamisessa

Yhtiön tavoitteena on sen perustamisesta (2016) asti ollut ratkaista asiakkaan lukitusongelmat helposti ja nopeasti paikasta ja ajasta riippumatta. 

– Teknologiamme perustuu samantyyppiseen turvalliseen ratkaisuun, jota käytetään mobiilimaksamisessa, jonka juuret ovat mm. Nokian tutkimuskeskuksessa, kertoo Saastamoinen.

– Tulemme käyttämään investoinnit pääsääntöisesti globaaliin markkinointiin sekä jakelukanavien myynnin edistämiseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Eljas Saastamoinen
Toimitusjohtaja, Bitwards Oy
p. +358 (0)50 355 4323
eljas.saastamoinen@bitwards.fi

Katja Sonninen
Viestintä, Bitwards Oy
P +358 (0)50 3531806
katja.sonninen@bitwards.fi

Tietoja julkaisijasta

Bitwards Oy
Laajalahdentie 23
00330 Helsinki

+358 10 201 0022https://bitwards.fi/

Bitwards on digitaalisen kulunhallinnan edelläkävijä. Muutamme kännykän älykkääksi avaimeksi, jolla saa pääsyn mihin vain. Palvelumme on mahdollista ottaa käyttöön jopa päivässä ja murto-osalla perinteisen kulunhallintajärjestelmän kustannuksista. Olemme rakentaneet avoimen alustan, joka tarjoaa kulunhallinnan sekä turvallisuusalan edelläkävijöille uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Palvelumme nostaa kiinteistöjen käyttöastetta ja arvoa. Kansainvälistyvän kasvuyhtiömme liikevaihto viimeksi vahvistetulla tilikaudella oli n. 500 000 euroa. Työllistämme tällä hetkellä 14 kulunhallinnan ammattilaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.