Mediasignal Group

Katepal uudisti tuotetiedon hallintajärjestelmänsä yhteistyössä Mediasignalin kanssa

Jaa

Mediasignal Group on toiminut useita vuosia Katepalin digitaalisen median ratkaisujen kehittämiskumppanina. Yhteistyön viimeisimpänä tuloksena on alkuvuodesta otettu käyttöön kokonaan uusi tuotedatan hallintajärjestelmä. Samalla uudistettiin myös yhtiön verkkopalvelu.

Mediasignal toteutti Katepalin tuotetiedon hallintajärjestelmän
Mediasignal toteutti Katepalin tuotetiedon hallintajärjestelmän

Projektin kimmokkeena oli Katepalin tarve tehostaa tuotetiedon käsittelyn prosesseja ja koota kaikki tuotedata yhteen järjestelmään. Mediasignal toteutti tuotedatan hallinnan Akeneo PIM-ratkaisun alustalle.

Johtoajatuksena oli, että kaikki mahdollinen tuotetieto on mahdollisimman helposti saatavilla. Projektissa panostettiin käyttäjäkokemuksen suunnitteluun.

- Meidän haasteemme on, että tarvitsemme hyvin monitasoista tietoa eri sidosryhmiämme varten. Verkkopalveluamme käyttävät muiden muassa urakointiliikkeet, rautakauppojen myyjät, rakennusliikkeet ja kuluttaja-asiakkaat, joista osa on tee-se-itse rakentajia. Lisäksi kävijöiden joukossa on myös arkkitehteja ja suunnittelijoita, kertoo Katepalin tuotepäällikkö Lasse Rajala.

- Olimme itse aktiivisesti mukana määrittelytyössä. Kaiken tuotetiedon siirtäminen eri kanavista uuteen keskitettyyn tietokantaan oli todella mittava operaatio, mutta hyödyt ovat näkyvissä heti alusta alkaen, toteaa markkinointipäällikkö Johanna Kyllönen.

Katepalissa tuotteet ovat keskiössä ja nyt tehty uudistus avaa laajasti myös jatkokehitysmahdollisuuksia.

- Tuotetiedon hallinta on aiemmin ollut haaste asiakkaalle. Keskitetty tuotedata mahdollistaa jo olemassa olevien kanavien tehokkaamman käytön ohella esimerkiksi myös verkkokaupan tai erilaisten mobiilisovellusten toteuttamisen, vahvistaa Mediasignal Communicationsin toimitusjohtaja Marko Kujala.

Lisätietoja:

Marko Kujala, toimitusjohtaja, Mediasignal Communications Oy, marko.kujala@mediasignal.fi

Johanna Kyllönen, markkinointipäällikkö, Katepal Oy, johanna.kyllonen@katepal.fi

Lasse Rajala, tuotepäällikkö, Katepal Oy, lasse.rajala@katepal.fi

Avainsanat

Kuvat

Mediasignal toteutti Katepalin tuotetiedon hallintajärjestelmän
Mediasignal toteutti Katepalin tuotetiedon hallintajärjestelmän
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mediasignal Group
Mediasignal Group
Hämeenkatu 13 B
33100 Tampere

03 223 3343http://www.mediasignal.fi

Mediasignal Group on Helsingissä, Tampereella ja Joensuussa toimiva yksityinen viestintä- ja teknologiayritys, joka tarjoaa verkon ja digitaalisuuden ratkaisuja suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Mediasignalissa työskentelee noin 30 suunnittelun, kehittämisen, koodaamisen sekä viestinnän ammattilaista. Mediasignal Groupin toimitusjohtaja on Toni Pato-oja. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mediasignal Group

Tärkeä osa kiertotaloutta – tehokas raportointijärjestelmä pakkausmateriaaleille14.1.2021 08:50:00 EET | Tiedote

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on Suomen teollisuuden ja kaupan liittojen omistama voittoa tavoittelematon palveluyhtiö. Pakattujen tuotteiden maahantuojat ja Suomessa pakkaavat yritykset raportoivat vuosittain Ringille pakkausmateriaaliensa käytön. Mediasignal toimi Ringin kumppanina, kun yritysten käyttämien pakkausmateriaalien ilmoittamiseen tarvittava selainpohjainen tietojärjestelmä uudistettiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme