Työeläkeyhtiö Elo

Kati Korhonen-Yrjänheikki nimitetty Elon työkykyjohtajaksi

Jaa
Työeläkeyhtiö Elon työkykyjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty tekniikan tohtori Kati Korhonen-Yrjänheikki. Hän aloittaa työnsä Elossa 1.6.2022. Työkykyjohtajan tehtävä on Elossa uusi.
Kati Korhonen-Yrjänheikki, Elon työkykyjohtaja 1.6.2022 alkaen (Kuva: Kuva-Ahti)
Kati Korhonen-Yrjänheikki, Elon työkykyjohtaja 1.6.2022 alkaen (Kuva: Kuva-Ahti)

Kati Korhonen-Yrjänheikillä on johtamiskokemusta noin 20 vuoden ajalta erilaisissa rooleissa asiantuntijaorganisaatioissa. Hän on työskennellyt niin toimitusjohtajana kuin asiakkuuksien, palvelujen, projektien ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen johtajana.

Eloon Korhonen-Yrjänheikki siirtyy Kevasta, jossa hän työskentelee työnantaja-asiakkuus- ja työkykyjohtajana. Aiempaa työkokemusta hänellä on muun muassa Koulutusrahaston toimitusjohtajan roolista sekä Tekniikan akateemiset TEKistä ja Nokia Networksilta.

– Työkyvyn merkitys on hyvin keskeinen niin yritysten kuin yhteiskunnan tulevaisuuden menestyksen kannalta. Katilla tulee olemaan merkittävä rooli, kun etsimme uusia keinoja pidentää työuria ja kehitämme Elon palveluja asiakasyritystemme työkykyjohtamisen tueksi, kertoo Elon toimitusjohtaja Carl Pettersson.

– Työhyvinvointi rakentaa kestävää kasvua. Työkyvyttömyys on inhimillisesti ja kansantaloudellisesti valtavan kallista. Kun tarjoamme asiakkaillemme vaikuttavat työkykypalvelut oikea-aikaisesti, siitä on suoraa hyötyä niin Elossa vakuuttaville työnantajille, työntekijöille kuin koko yhteiskunnalle, Kati Korhonen-Yrjänheikki kommentoi.

– Erinomaisen asiakaskokemuksen edellytyksenä on vastaavasti erinomainen työntekijäkokemus. Omalla työlläni haluan mahdollistaa, että onnistumme yhdessä kehittämään edelleen Eloa työpaikkana ja vahvistamaan kilpailukykyämme asiakkuuksissa. Työhyvinvoinnin hyötyjä on pystyttävä tekemään myös paremmin näkyväksi, Korhonen-Yrjänheikki toteaa.

Lisätiedot:

Kati Korhonen-Yrjänheikki
Elon työkykyjohtaja 1.6.2022 alkaen
puh. 040 700 3335

Carl Pettersson
Elon toimitusjohtaja
Haastattelupyynnöt viestintäpäällikkö Hanna Sairan kautta, puh. 050 387574

Avainsanat

Kuvat

Kati Korhonen-Yrjänheikki, Elon työkykyjohtaja 1.6.2022 alkaen (Kuva: Kuva-Ahti)
Kati Korhonen-Yrjänheikki, Elon työkykyjohtaja 1.6.2022 alkaen (Kuva: Kuva-Ahti)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Työeläkeyhtiö Elo
Työeläkeyhtiö Elo
Revontulentie 7
02100 ESPOO

020 703 50http://www.elo.fi

Olemme Elo, suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Hoidamme asiakkaidemme eläkevaroja tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Sijoitusvarat on hyvin hajautettu kansainvälisesti ja eri omaisuusluokkiin. Ne turvaavat eläkkeet ja luovat pohjaa kestäville tuotoille vuosikymmeniksi eteenpäin.

Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Vastaamme noin puolen miljoonan työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme noin 252 000 eläkkeensaajasta ja noin 28 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Työeläkeyhtiö Elo

Elon suorat kiinteistöt hiilineutraaleiksi vuonna 202716.3.2023 12:26:22 EET | Tiedote

Elo on vuoteen 2027 mennessä kotimaisten suoraan omistamiensa kiinteistöjen energiankäytön osalta hiilineutraali. Elo on keskittynyt toimintansa alusta asti kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen. Kaikki Elon ostama sähkö on jo nyt hiilineutraalia, ja yhtiö siirtyy uusiutuvaan kaukolämpöön vaiheittain lähivuosien aikana. Elo kasvattaa myös kiinteistöjensä omaa energiatuotantoa ja lisää ympäristösertifioitujen kiinteistöjen osuutta. Elon kotimaisten suorien kiinteistöjen arvo on 2,6 miljardia euroa.

Elo effektiverade sin verksamhet för att skapa en mer kundorienterad kultur och för att uppnå tillväxt – placeringsintäkterna 2022 var -3,7 procent17.2.2023 10:01:00 EET | Tiedote

Totalavkastningen på Elos placeringsverksamhet var negativ som en följd av det allmänt försvagade ekonomiska läget, men under årets sista kvartal var avkastningen positiv. Elo förnyade sin styrnings-modell och effektiverade verksamheten genom att svara på förändringarna i verksamhetsmiljön och kundbeteendet. Revideringarna syntes i form av en förbättrad kostnadseffektivitet.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme