Työeläkeyhtiö Elo

Kati Korhonen-Yrjänheikki nimitetty Elon työkykyjohtajaksi

Jaa

Työeläkeyhtiö Elon työkykyjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty tekniikan tohtori Kati Korhonen-Yrjänheikki. Hän aloittaa työnsä Elossa 1.6.2022. Työkykyjohtajan tehtävä on Elossa uusi.

Kati Korhonen-Yrjänheikki, Elon työkykyjohtaja 1.6.2022 alkaen (Kuva: Kuva-Ahti)
Kati Korhonen-Yrjänheikki, Elon työkykyjohtaja 1.6.2022 alkaen (Kuva: Kuva-Ahti)

Kati Korhonen-Yrjänheikillä on johtamiskokemusta noin 20 vuoden ajalta erilaisissa rooleissa asiantuntijaorganisaatioissa. Hän on työskennellyt niin toimitusjohtajana kuin asiakkuuksien, palvelujen, projektien ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen johtajana.

Eloon Korhonen-Yrjänheikki siirtyy Kevasta, jossa hän työskentelee työnantaja-asiakkuus- ja työkykyjohtajana. Aiempaa työkokemusta hänellä on muun muassa Koulutusrahaston toimitusjohtajan roolista sekä Tekniikan akateemiset TEKistä ja Nokia Networksilta.

– Työkyvyn merkitys on hyvin keskeinen niin yritysten kuin yhteiskunnan tulevaisuuden menestyksen kannalta. Katilla tulee olemaan merkittävä rooli, kun etsimme uusia keinoja pidentää työuria ja kehitämme Elon palveluja asiakasyritystemme työkykyjohtamisen tueksi, kertoo Elon toimitusjohtaja Carl Pettersson.

– Työhyvinvointi rakentaa kestävää kasvua. Työkyvyttömyys on inhimillisesti ja kansantaloudellisesti valtavan kallista. Kun tarjoamme asiakkaillemme vaikuttavat työkykypalvelut oikea-aikaisesti, siitä on suoraa hyötyä niin Elossa vakuuttaville työnantajille, työntekijöille kuin koko yhteiskunnalle, Kati Korhonen-Yrjänheikki kommentoi.

– Erinomaisen asiakaskokemuksen edellytyksenä on vastaavasti erinomainen työntekijäkokemus. Omalla työlläni haluan mahdollistaa, että onnistumme yhdessä kehittämään edelleen Eloa työpaikkana ja vahvistamaan kilpailukykyämme asiakkuuksissa. Työhyvinvoinnin hyötyjä on pystyttävä tekemään myös paremmin näkyväksi, Korhonen-Yrjänheikki toteaa.

Lisätiedot:

Kati Korhonen-Yrjänheikki
Elon työkykyjohtaja 1.6.2022 alkaen
puh. 040 700 3335

Carl Pettersson
Elon toimitusjohtaja
Haastattelupyynnöt viestintäpäällikkö Hanna Sairan kautta, puh. 050 387574

Avainsanat

Kuvat

Kati Korhonen-Yrjänheikki, Elon työkykyjohtaja 1.6.2022 alkaen (Kuva: Kuva-Ahti)
Kati Korhonen-Yrjänheikki, Elon työkykyjohtaja 1.6.2022 alkaen (Kuva: Kuva-Ahti)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Työeläkeyhtiö Elo
Työeläkeyhtiö Elo
Revontulentie 7
02100 ESPOO

020 703 50http://www.elo.fi

Olemme Elo, suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Hoidamme asiakkaidemme eläkevaroja tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Sijoitusvarat on hyvin hajautettu kansainvälisesti ja eri omaisuusluokkiin. Ne turvaavat eläkkeet ja luovat pohjaa kestäville tuotoille vuosikymmeniksi eteenpäin.

Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Vastaamme noin puolen miljoonan työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme noin 244 000 eläkkeensaajasta ja noin 29 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

Elo syntyi 1.1.2014, kun Eläke-Fennia ja LähiTapiola Eläkeyhtiö fuusioituivat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Työeläkeyhtiö Elo

Elos placeringsavkastning var -1,9 procent – osäkerheten i början av året tryckte ner placeringsmarknaden globalt27.4.2022 11:04:27 EEST | Tiedote

Tilltagande inflation, en global åtstramning av penningpolitiken och Rysslands anfallskrig mot Ukraina ökade osäkerheten och inverkade negativt på placeringsmarknaden. Elos placeringar avkastade -1,9 (3,9) procent. Placeringarnas marknadsvärde var 28,8 (26,8) miljarder euro vid utgången av det första kvartalet. Solvensnivån var 126,1 (125,0) procent.

Elon sijoitustuotto -1,9 prosenttia - epävarmuuden varjostama alkuvuosi painoi sijoitusmarkkinoita globaalisti27.4.2022 09:03:56 EEST | Tiedote

Kiihtyvä inflaatio, rahapolitiikan globaali kiristyminen ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan lisäsivät epävarmuutta ja vaikuttivat negatiivisesti sijoitusmarkkinoihin. Elon sijoitukset tuottivat -1,9 (3,9) prosenttia. Sijoitusten markkina-arvo oli 28,8 (26,8) miljardia euroa ensimmäisen vuosineljänneksen lopussa. Vakavaraisuusaste oli 126,1 (125,0) prosenttia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme