Instru Optiikka Oy

Kati Litmasesta Instru Optiikan markkinointijohtaja

Jaa

KTM Kati Litmanen, 43, aloittaa Instru Optiikan Marketing, Digital & Category Management Directorina 7.11. Hän vastaa markkinoinnista, kuluttajapinnan digitaalisista tuotteista ja palveluista sekä valikoimahallinnasta.

Kati Litmanen aloittaa Instru Optiikan markkinointijohtajana
Kati Litmanen aloittaa Instru Optiikan markkinointijohtajana

Kati Litmanen keskittyy Instru Optiikan ketjujen positiointien ja markkinointistrategioiden kirkastamiseen sekä vahvistaa yrityksen digitaalista osaamista yhdessä markkinointi- ja valikoimatiimin kanssa.

Litmasella on laaja kokemus markkinoinnista sekä verkkokauppatoiminnoista eri toimialoilta. Viimeisimpänä hän on työskennellyt markkinointi- ja viestintäjohtajana Scandic Hotels Oy:ssä Suomessa.

Ennen Scandic-uraansa Litmanen on kartuttanut mittavaa osaamista johtamisesta, monipuolisista kaupallisista tehtävistä ja brändinrakennuksesta. Hän on työskennellyt muun muassa matkailu-, ravintola- ja finanssialoilla Restelin, Viking Linen, LähiTapiolan ja Ifin palveluksessa. Aiemmissa tehtävissään vakuutusyhtiöissä hän on työskennellyt myös terveydenhuoltoon liittyvissä hankkeissa.

”Olen valtavan innoissani päästessäni osaksi Instru Optiikan tiimiä. On kiinnostavaa yhdessä organisaation kanssa vahvistaa Instrun edelläkävijyyttä nopeasti muuttuvassa markkinassa sekä kehittää edelleen Instrun vahvoja brändejä”, Kati Litmanen kertoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kati Litmanen aloittaa Instru Optiikan markkinointijohtajana
Kati Litmanen aloittaa Instru Optiikan markkinointijohtajana
Lataa
Kati Litmanen
Kati Litmanen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Instru Optiikka Oy
Instru Optiikka Oy
Sinimäentie 8, PL 6
02630 02630 Espoo

http://www.instruoptiikka.fi

Optisen alan vähittäismyyntiyritys Instru Optiikka Oy on alan markkinajohtaja Suomessa ja Virossa ja osa kansainvälistä GrandVision-konsernia. Yritys työllistää noin 1000 optisen alan ammattilaista ja toimii Suomessa Instrumentarium-, Nissen- ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Yrityksen liikevaihto on 118,5 miljoonaa euroa. Alan edelläkävijänä Instru Optiikka Oy panostaa palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Kattava myymäläverkosto, yli sadan vuoden kokemus sekä kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan yrityksen kehitykselle ja asiakaspalvelulle. www.instruoptiikka.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Instru Optiikka Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme