Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Katutöitä Heikinlaaksossa Vanhalla Porvoontiellä välillä Korvasienentie – Kehä III:n ramppi

Jaa

Työmaa-alue sijaitsee Helsingin ja Vantaan kaupunkien alueella sekä ELY:n tiealueella.

Urakkaan kuuluvat liittymäjärjestelyjen rakentaminen Vanhan Porvoontien ja Kalkkivuorentien risteysalueella, uuden Tatti-nimisen katuyhteyden rakentaminen Vanhalta Porvoontieltä tulevalle kiinteistölle sekä kehä III:n rampin leventäminen ja ajokaistajärjestelyjen muutostyöt.

Tatti-kadun sekä Vanhan Porvoontien risteysalueen rakentamistyöt on aloitettu 25.2.2019. Kehä III:n muutostyöt aloitettiin 23.4.2019.

Kaikki työt valmistuvat 15.11.2019.

Vanhan Porvoontien nopeusrajoitus on 40 km/h, kun työskennellään katualueella. Muulloin voimassa on nykyinen rajoitus 50 km/h. Kehä III rampin E2R1 nopeusrajoitus työn aikana on 50 km/h.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaaja
KOy Vantaan Porttipuisto
Petri Kesäläinen
050 559 7138

Urakoitsija
Terrawise Oy
Työmaapäällikkö Riku Metsärinne
0400 394 044

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme