Vaasan kaupunki - Vasa stad

Katuvalaistuksen huolto ja korjaukset aloitetaan tällä viikolla

Jaa

Vaasan kaupungin katuvalaistuksen kunnossapitourakoitsija SähköWaasa Oy on aloittanut koko kaupunkia koskevan tie- ja katuvalaistuksen huoltoajokierroksen, jossa vaihdetaan ja korjataan rikkoutuneet lamput ja valaisimet.

Samassa yhteydessä poistetaan oksia ja puita katuvalaisimien valokeilojen sekä ilmajohtolinjojen edestä, päältä ja sivuilta.

– Tontin omistajat voivat ottaa yhteyttä SähköWaasaan ja sopia heidän kanssaan, haluaako omistaja pitää harvennetut puut ja oksat itsellään vai toimittaako urakoitsija ne pois, sähköteknikko Harri Heino Vaasan kaupungilta vinkkaa.

Myöhemmin keväällä siirrytään korjaamaan katuvaloja Vähänkyrön alueella.

Huollon ajan alueen valot voivat olla päällä myös valoisina aikoina tai hetkellisesti pimeänä joillakin alueilla.
 

Asukkaiden yhteydenotot

SähköWaasa Oy
puh. 040 651 5111 tai 0400 455 596
www.sähköwaasa.fi

Yhteyshenkilöt

Vaasan kaupunki, kuntatekniikka
sähköteknikko Harri Heino
puh. 06 325 4272

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme