Osuuskauppa Arina

Kauan takaisin odotettu Grill It! Oulu avasi ovensa Kauppakeskus Valkeassa 27.4.2023

Jaa
Grill It! Oulu avautui tänään torstaina 27.4. Kauppakeskus Valkean Gallerian kakkoskerrokseen. Tunnelmallinen, 166 asiakaspaikkainen, ravintola tarjoaa herkullisia, puuhiiligrillissä valmistuvia á la carte annoksia niin pihvien, kala- ja kana-annosten kuin kasvisruokienkin ystäville. Á la carten lisäksi Grill It! tarjoaa asiakkailleen lounasbuffetin sekä sunnuntaisin tarjoiltavan brunssin.
Grill It! Oulu avasi ovensa torstaina 27.4.2023
Grill It! Oulu avasi ovensa torstaina 27.4.2023

Herkullisia Á la carte annoksia hiiligrillistä

Heti ravintolan ovien avauduttua saapuivat paikalle ensimmäiset asiakkaat nauttimaan lounasta. Ensimmäiset päivät Grill It! Oulu tarjoilee á la carte-annoksia mutta jo vappuna pääsee nauttimaan brunssista ja lounasbuffettia tarjoillaan tiistaista 2.5. eteenpäin.

– Grill It!:ä on selkeästi odotettu takaisin Ouluun. Avaamme ravintolan hetkeen, jolloin juhlia riittää. Ensimmäisenä viikonloppuna juhlitaan vappua ja muutaman viikonpäästä äitienpäivää. Vapun brunssien pöytävaraukset ovat jo täyttyneet ja äitienpäivän brunssi täyttä häkää, kertoo Osuuskauppa Arinan matkailu- ja ravitsemiskaupan ryhmäpäällikkö Heidi Koponen.

– Meillä on upea tiimi vanhoja ja uusia arinalaisia sekä keittiön että salin puolella. Olemme hioutuneet hyvin yhteen pelaavaksi tiimiksi avaukseen valmistautuessamme ja kun ovet tänään avattiin, oli ihana ottaa vastaan ensimmäiset vieraamme. Olemme odottaneet innolla, että pääsemme esittelemään upean ravintolamme ja sen herkulliset ruoat ja juomat asiakkaillemme, sanoo Grill It! Oulun ravintolapäällikkö Tiina Ahola.

Tummanpuhuvaa rauhaa keskellä vilkasta kauppakeskusta

Ravintolan sisustuksen on suunnitellut oululainen YOZEN Arkkitehdit. Kauppakeskuksen valoisa ja vilkas hälinä vaihtuu ravintolan sisään astuttaessa tunnelmallisen tummaan ja rauhalliseen tunnelmaan. Ravintolasta löytyy myös pieni kabinetti, joka on varusteltu monipuolisella kokoustekniikalla.

– Oli ihana huomata, kuinka ihastuneita reaktioita tila sai aikaan ensimmäisissä ravintolaan sisään tulleissa vieraissamme. Hiilen tummuus, hiilloksen punaisuus, vaalea puu ja luonnon värit luovat tilaan näyttäviä yhdistelmiä. Entisessä Paloaseman Grill It!:ssä vierailleet saattavat myös tunnistaa tuttuja elementtejä sillä uuteen ravintolaan ovat löytäneet tiensä myös esimerkiksi kankaiset, tummat servietit sekä kolme design valaisinta, jotka tulevat mielestäni upeasti esiin nykyisillä paikoillaan. Keittiön puolelle taas vanhasta Grill It!:stä mukaan pääsi puuhiiligrilli. Olen onnellinen, että olemme voineet tehdä vastuullisia, kestäviä ja luontoa säästäviä ratkaisuja myös uutta ravintolaa valmistellessa, iloitsee Osuuskauppa Arinan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi.

– Vanhasta Grill It:stä ”tuotuja” on myös osa uuden Grill It!:mme henkilökunnasta eli vieraillemme tuttuja kasvoja löytyy sekä keittiöstä että salista, Peltoniemi lisää.

Grill It!:iin pääsee Kauppakeskus Valkean Kesäkadulta kahta reittiä; joko suoraan Kesäkadun lavaa vastapäätä löytyvästä sisäänkäynnistä, Intersportin vierestä menevältä käytävältä löytyvillä liukuportailla tai nousemalla Kauppakeskus Valkean 2. kerrokseen ja sieltä Kesäkadun sivua menevältä käytävältä. Jälkimmäinen kulkureiteistä on esteetön.

Osuuskauppa Arina avaa syksyllä 2023 myös toisen Grill It! -ravintolan Leville, Break Sokos Hotel Levin yhteyteen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Grill It! Oulu avasi ovensa torstaina 27.4.2023
Grill It! Oulu avasi ovensa torstaina 27.4.2023
Lataa
Grill It! Oulu
Grill It! Oulu
Lataa
Grill It! Oulu
Grill It! Oulu
Lataa
Grill It! Oulu
Grill It! Oulu
Lataa
Grill It! Oulu
Grill It! Oulu
Lataa
Grill It! Oulu
Grill It! Oulu
Lataa
Grill It! Oulu
Grill It! Oulu
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina
Osuuskauppa Arina
Nuottasaarentie 1
90400 Oulu

044 788 5899http://arina.fi

Osuuskauppa Arinan omistavat tasavertaisesti lähes 180 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Yli 3000 Arinalaista tarjoavat market- ja ABC-kaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluita yli 180 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea. Omistajat saavat palveluja käyttämällä omistajahyötyjä keskimäärin yli 500 euroa taloutta kohden vuodessa. Arinan tuotot palautetaan aina pohjoiseen, pohjoisen ihmisten ja alueen hyväksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Arina lahjoittaa 50 000 € pohjoisen lasten ja nuorten toimintaan - Asiakasomistajat päättävät tuen saajat5.5.2023 15:49:54 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Arina on vahvasti sitoutunut tukemaan paikallisia yhteisöjä ja tapahtumia Pohjois-Suomessa. Sponsoroinnin painopiste on ensisijaisesti lasten ja nuorten toiminnassa, jota kuluneen kymmenen vuoden aikana on tuettu reilun puolen miljoonan eron arvosta. Tänä keväänä asiakasomistajien ääni kuuluu jälleen, kun Arina kutsuu kaikkia alueen lasten ja nuorten toimintaa järjestävät yhteisöt hakemaan mukaan tukitoimintaan 28.5.2023 mennessä, ja sen jälkeen kaikki alueen asiakasomistat äänestämään 50 000 euron tukipotin jakautumisesta.

Osuuskauppa Arinan vuoden 2022 parhaat työryhmät ja päälliköt palkittiin Levillä – Tiina Uusikartanolle Arinan vuoden päällikön Askelmerkkejä-kiertopalkinto25.4.2023 09:56:14 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Arina palkitsi vuoden 2022 parhaat työryhmät ja päälliköt Levillä. Palkintokategorioina olivat vuoden tulokas, vuoden kasvattaja, vuoden työryhmät ja päälliköt sekä vuoden ryhmäpäällikkö. Kaikista palkituista päälliköistä Arinan vuoden päällikön Askelmerkkejä-kiertopalkinnon pokkasi Oulun Original Sokos Hotel Arinan hotellipäällikkö Tiina Uusikartano.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme