Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kaukolämpötyöt haittaavat liikennettä Uudenmaankadulla 4. toukokuuta alkaen

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat Uudenmaankadulla Annankadun ja Yrjönkadun välillä 4.5.-4.7.2020 välisenä aikana.

Uudenmaankadulla on käytössä yksi ajokaista moottoriajoneuvoille ja polkupyörille. Pysäköinti Annankadun ja Yrjönkadun välillä poistuu. Jalankulkuun katutyöllä ei ole vaikutusta.

Järjestelyt voivat ruuhkauttaa liikennettä tilapäisesti. Helen Oy pahoittelee saneeraustöistä aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsija: Maalinja Oy, puh. 040 042 0888
Työn tilaaja: Helen Oy, puh. 09 617 3016

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 2.6.20202.6.2020 18:31:57 EESTTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme. Päätöstiedote 2.6. Pöytäkirja korvaa esityslistan ja päätöstiedotteen, kun pöytäkirja on tarkastettu. Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta voit lukea sivuiltamme osoitteesta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/ https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme