Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kaukolämpövuodon korjaustyö Helsinginkadulla vaikuttaa liikkumiseen Töölönlahden ympäristössä

Jaa

Kiireinen korjaustyö muuttaa Helsinginkadun yksisuuntaiseksi Kallioon päin ajettaessa Mäntymäentien ja Vauhtitien välillä. Töölöön päin ajokaistat ovat normaalisti.

Korjaustyö alkaa tiistaina 14.1. aamuruuhkan jälkeen eli noin klo 09:00.

Pyöräliikenne siirtyy korjaustyön takia Töölönlahden rantaan sorapintaiselle jalkakäytävälle, joka muutetaan yhdistetyksi jalankulun ja pyöräilyn väyläksi. Siirto on voimassa Mäntymäentien ja Vauhtitien risteysten välillä.

Kaupunginpuutarhan raitiovaunupysäkin pohjoispuolella oleva suojatie suljetaan töiden takia. Helsinginkadun yli pääsee raitiovaunupysäkin eteläpuolella olevaa suojatietä käyttäen.

Korjaustyöt ja liikennejärjestely kestävät arviolta kuukauden verran.

Työn tilaaja on Helen Oy ja urakoitsijana toimii Maalinja Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kaivu-urakoitsija Esa Hakkarainen Maalinja Oy, p. 0400 420 888

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 23.1.202023.1.2020 17:37:44 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 23.1.2020. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 6.2.2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme