Kauppahalli24

Kauppahalli24 haastaa ketjujätit – aloitti ruokaverkkokaupan nyt Turussa

Jaa

Vahvasti kasvava ruokaverkkokaupan kotimainen pioneeri Kauppahalli24 haastaa perinteiset ketjujätit nyt myös Turun alueella. Suomen kolmanneksi suurin ruokaverkkokauppa Kauppahalli24 tarjoaa turkulaisille todellisen ja kilpailukykyisen vaihtoehdon päivittäiseen ruokakauppa-asiointiin.

Kiireinen elämänrytmi, vastuullisuus ja vallitseva pandemia ovat lisänneet ruoan verkkokauppaa etenkin arkiruokaostoksissa. Kauppahalli24 tarjoaa tähän ainutlaatuisen palvelukonseptin, joka perustuu saumattomasti toimivaan jakeluratkaisuun. Tuoreet elintarvikkeet kulkevat palvelussa tuottajalta tai valmistajalta asiakkaalle ilman välikäsiä ja välivarastointia.

”Tilaamme tuotteet toimittajilta vasta asiakastilausten perusteella. Toimintamallimme takaa elintarvikkeiden laajan valikoiman, korkean laadun ja tuoreuden aina kuluttajan kotiovelle saakka, samalla hävikkiä minimoiden. Lupaamme tuotteillemme tuoreustakuun ja turvallisen toimituksen, jonka tärkeys on korostunut erityisesti korona-aikana. Laatutasomme näkyy mm. korkeassa asiakastyytyväisyydessä, tutkimuksemme mukaan 82% asiakkaistamme on valmiita suosittelemaan meitä”, toteaa Kauppahalli24 taustayrityksen Seulo Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Petri Toivonen.

Lähiruokaa, luomua ja pientuottajia

Konseptin kulmakiviä ja tärkeä kilpailutekijä ovat suomalaiset pientuottajat ja valmistajat, joiden tuotteiden myyntiin Kauppahalli24 panostaa erityisesti.

”Toimintamallimme mahdollistaa pientenkin tuottajien ja valmistajien tuotteiden saamisen valikoimaan ilman kynnyksiä ja niiden toimituksen tuoreena kotiin. Laajentaessamme uusille alueille huomioimme paikalliset tuottajat niin myös Turun alueella. Kehitämme konseptiamme suuntaan, jossa mahdollisimman moni kotimainen pientuottaja voisi hyötyä ruokaverkkokaupastamme ja saavuttaa uusia asiakkaita ja markkina-alueita”, Toivonen kertoo.  

Ruokakauppa taskussasi

Verkkokaupan yleistyessä ja teknologian kehittyessä myös arjen ruokaostosten tekeminen verkkokaupassa on muuttunut monelle perheelle rutiiniksi. Kauppahalli24 tarjoaa kotitalouksille hypermarketteja vastaavan valikoiman ja laadun. Ostokset voi tehdä vaikka kotisohvalta.

Palvelu tuo helpotusta arkeen ja samalla syntyy säästöä niin ajassa kuin kukkarossa. Verkkoruokakaupassa ruokaostokset voi suunnitella rauhassa, sopivana ajankohtana ja paikassa, huomioiden todelliset tarpeet ja välttäen heräteostokset. Kaupassa käyntiin varatun ajan ja energian voi käyttää muuhun, ja välttää samalla painavien ostosten kuskaamisen ja kantamisen.

”Olemme kehittäneet ja optimoineet palveluamme tasolle, jossa hinnat ja kuljetuskustannukset ovat kilpailukykyiset, eikä laadussa ja toimitusvarmuudessa ole tingitty. Palvelut ovatkin saaneet asiakkailta kiitosta jo vuosien ajan. Viime vuonna kasvatimme ilman aluelaajennuksia Uudellamaalla myyntimme 2,5 kertaiseksi. Tänä vuonna lähdemme vahvasti laajentumaan ja Turku on meille tärkeä ensimmäinen avaus. Tavoitteenamme on tulla Suomen parhaaksi ruokaverkkokaupaksi”, kiteyttää Petri Toivonen.

Yhteyshenkilöt

Petri Toivonen, toimitusjohtaja
petri.toivonen@kauppahalli24.fi
p. 040 551 0442

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kauppahalli24

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme