Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kaupungin avustusten hakuaika auki 1.–31.3.2022

Jaa

Vaasan kaupunki myöntää vuosittain yleisiä avustuksia eri alojen yhdistyksille, yhteisöille, tapahtumien järjestäjille sekä yksityishenkilöille ja taiteilijoille.

Kulttuuriavustusten hakuaika on 1.-31.1.2022. Muiden avustusten hakuaika alkaa 1.3.2022 ja päättyy 31.3.2022. Avustushakemuksen voi jättää ainoastaan sähköisen järjestelmän kautta ja ilmoitetun hakuajan aikana.

Maaliskuussa haettavissa olevat avustukset ovat: asukasyhdistysten avustukset, eläkeläisyhdistysten avustukset, liikuntapalveluiden toiminta-avustukset, tapahtuma-avustukset, toiminta-avustukset nuorisoyhdistyksille, sosiaali- ja terveyslautakunnan yhdistysavustukset ja Vähänkyrön aluelautakunnan yleisavustukset.

Avustuksen hakeminen

Yhdistykset ja yhdistysten edustajat voivat rekisteröityä sähköiseen avustusjärjestelmään jo ennen hakuaikaa.

Hakemiseen tarvitset:

  • pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen rekisteröitymistä ja kirjautumista varten
  • katso avustuskohtaiset hakuohjeet avustuksen omalta verkkosivulta osion vaasa.fi/avustukset alta

Apua hakemiseen

Opastusta sähköisen avustushakemuksen tekemiseen annetaan Kansalaisinfosta ja Vähänkyrön yhteispalvelupisteestä. Näiden palvelupisteiden lisäksi yli 65-vuotiaat vaasalaiset saavat apua hakemuksen tekemiseen Ikäkeskuksen nettipiste Senjorista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme