Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kaupungin hoitajahaku käynnissä: hanki jo nyt työpaikka ensi kesäksi!

Jaa

Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa on tarjolla monipuolisia kesätöitä lähihoitajille, sairaanhoitajille, sosionomeille, terveydenhoitajille ja fysioterapeuteille sekä alan opiskelijoille. Hoitajien kesätyöhaku on käynnistynyt ja kestää 30.4.2021 saakka.

Kaupungilla voi tehdä kesätöitä laitoshoidossa, palveluasumisessa, terveyspalveluissa, vammaispalveluissa sekä kotihoidon kotisairaala- ja kotisairaanhoitoyksiköissä. Hakeminen hoitoalan kesätöihin tapahtuu 30.4. mennessä Kuntarekryn sivuilla osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Kesätyöntekijä saa kattavan perehdytyksen työhön, ja tukena työssä on osaava tiimi.

– Osaajille on suuri tarve, minkä vuoksi meillä on jo nyt oma haku hoitoalan kesätöihin. Haastattelemme ja teemme valintoja hakuajan aikana: kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä, kannustaa Anne Lindell Vaasan kaupungin rekrytointipalveluista.

Hoitotyöhön edellytetään alan hyväksyttyjä opintoja ja 18 vuoden ikää. Lähihoitajan sijaisuuksiin huomioidaan myös alkuvaiheen sairaanhoidon opiskelijat sekä kotihoitoon ja vammaispalveluun sosionomiopiskelijoita.

Sairaanhoitajan tehtäviin edellytetään sairaanhoitajan tutkintoa. Kesätyötä voivat hakea myös alan opiskelijat, joilla on riittävä opintopistemäärä eli 140 op.

Nuorten kesätyöpaikat haettavissa taas helmikuussa

Vaasan kaupungin nuorten kesätyöt ovat haettavissa Kuntarekryssä 1.2.-28.2.2021. Kesätyöpaikat on tarkoitettu nuorille, jotka ovat täyttäneet 16 vuotta ja ovat alle 25-vuotiaita kesätyön alkaessa. Lisäksi haettavaksi tulee kahden viikon mittaisia kesätyöpaikkoja 14–15-vuotiaille sekä oma hakunsa vammais- ja erityisnuorille.

Tavoitteena erillisillä hauilla on löytää mahdollisimman monelle nuorelle sopiva kesätyöpaikka. Eniten työpaikkoja on perinteisesti ollut sosiaali- ja terveystoimessa päiväkodeissa, viheralueyksikössä, kirjastoissa ja museoissa.

Kesäduunisetelit tulevat hakuun 1.4. - 31.5.2021. Kesäduuniseteleillä kaupunki tukee yrityksiä ja yhdistyksiä, jotka työllistävät nuoria kesällä.

Hakeminen Kuntarekryssä: www.kuntarekry.fi 
Tietoa Vaasan kaupungin kesätöistä: vaasa.fi/kesatyo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja hoitajahausta: Rekrytointivastaava Anne Lindell, puh. 040 153 4564, anne.lindell@vaasa.fi

Lisätietoja nuorten kesätyöhausta: Työvoimasuunnittelija Anna Vesterback, puh. 040 573 4964, anna.vesterback@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme