Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kaupungin kesäartistit keikkailevat vaasalaisten toivomissa paikoissa

Jaa

Kesäartistien musisointia on mahdollista kuulla tänäkin kesänä. Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluissa keikkailee kesäkuussa neljä kesäartistia, joiden tämän vuoden keikkapaikat poikkeavat jonkin verran aikaisempien vuosien paikoista.

Poikkeustilanteen tuomien rajoitusten takia esiintymisiä ei voida tänä kesänä järjestää palvelutalojen sisätiloihin ja useimmat kaupunkitapahtumat on peruttu.

Kulttuuri- ja kirjastopalveluiden mukaan keikat ovat kuitenkin mahdollisia esimerkiksi sisäpihoilla, rappukäytävissä, kadulla, puistoissa, Alvar-kuvapuhelinpalvelussa sekä livestriimauksena.

Lisäksi kaupunkilaisilla on mahdollisuus ehdottaa esiintymispaikkoja.

–Voit toivoa keikkaa vaikkapa isovanhempien ikkunan alle, palvelutalon sisäpihalle, yksityistä syntymäpäiväesitystä tai muuta muistamista kotona aikaa viettävälle, kertoo kulttuuripäällikkö Sanna Bondas.

Voit halutessasi liittää ehdotukseen myös kappaletoiveita. Keikkatoiveet pyritään huomioimaan mahdollisuuksien mukaan kesäartistien keikka-aikataulun puitteissa. Yhteydenotot voi lähettää sähköpostitse: sanna.bondas@vaasa.fi

Kesäartistit keikkailevat ajalla 1.6.-3.7.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kulttuuripäällikkö Sanna Bondas
Vaasan kulttuuri- ja kirjastopalvelut
p. 040 139 4048
sanna.bondas@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Den ena körfilen stängs vid Kvarngatan 14 29.5.2020 09:40:41 EESTTiedote

På grund av gatuarbeten måste den ena körfilen vid Kvarngatan 14 stängas 1.6. Körfilen från Kvarngatan till Smedsbyvägen är stängd i ungefär en vecka. Körfilen i andra riktningen är öppen som normalt. Körning till tomterna är tillåten. – I det här skedet utförs schaktningsarbeten och grunden för gatan jämnas ut. De egentliga körfilerna anläggs inte ännu i det här skedet, berättar ansvariga byggarbetsplatschefen Tiina Skön. Bilaga: Karta över trafikregleringarna vid Kvarngatan 14

Toinen ajokaista suljetaan Myllykatu 14 kohdalla  29.5.2020 09:38:08 EESTTiedote

Myllykatu 14 kohdalla toinen ajokaista joudutaan sulkemaan 1.6. lähtien kadunrakentamisen työmaan ajaksi. Ajokaista Myllykadulta Sepänkyläntielle päin on suljettu noin viikon ajan. Toiseen suuntaan ajokaista on auki normaalisti. Tonteille ajo on sallittu. – Tässä vaiheessa tehdään louhintatyöt ja katupohjan tasaus. Varsinaisia ajokaistoja ei muokata vielä tässä vaiheessa, työmaan vastaavana toimiva työmaapäällikkö Tiina Skön kertoo. Liite: Kartta liikennejärjestelyt Myllykatu 14

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme