Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kaupungin liikuntatilat avataan 1.11.

Jaa

Vaasan kaupungin hallinnoimat liikuntatilat avataan jälleen 1.11. Liikuntatilat ovat olleet lokakuun loppuun saakka suljettuina koronatilanteen vuoksi.

Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden hallinnoimia liikuntatiloja ovat urheilukeskus, urheiluhalli, Silverian liikuntatilat ja Teeriniemen väestönsuoja. Myös koulujen liikuntasalien ilta- ja viikonloppukäyttö onnistuu taas 1.11. alkaen. Seuratoimijoiden tulee noudattaa AVI:n ja Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmän tämänhetkisiä ohjeistuksia.

- Tiloissa saa olla korkeintaan 10 henkilöä kerralla. Ohjeistuksia tullaan vielä tarkentamaan Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmässä tiistaina 3.11.vallitsevan koronatilanteen mukaisesti. Maskeja suositellaan käytettävän tullessa liikuntatiloihin sekä pukuhuoneissa, kertoo liikuntatoimenjohtaja Mika Lehtonen.

Myös uimahallin kuntosali avataan 1.11. Uimahalli on normaalisti avoinna.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme