Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallituksen päätöksiä 14.12.2020

Jaa

Kaupunginhallitus määräsi kuntavaalien yleiset ennakkoäänestyspaikat ja vaalipäivän äänestyspaikat vuoden 2021 kuntavaaleissa Espoossa.

Kaupunginhallitus päätti perustaa 147 uutta virkaa ja tointa ja hyväksyi virkoja ja toimia koskevat muutokset. Pääosa uusista viroista ja toimista tulee sivistystoimeen sekä sosiaali- ja terveystoimeen.

Kaupunginhallitus päätti ehdottaa, että valtuusto hyväksyy Kalajärven koulun, päiväkodin ja nuorisotilan uudisrakennuksen hankesuunnitelman.

Kaupunginhallitus päätti ehdottaa, että valtuusto hyväksyy Espoonlahden päiväkoti 2:n hankesuunnitelman. Kyseessä on uusi 14-ryhmäinen kaksikerroksinen päiväkoti Tähystäjäntiellä. Päiväkodin tontti sijaitsee keskeisellä paikalla Kongsbergin puiston eteläpuolella lähellä tulevaa Espoonlahden metroasemaa ja lippulaivaa.

Kaupunginhallitus hyväksyi osaltaan Kaitaan metrokeskuksen asemakaavan muutoksen, jonka tavoitteena on mahdollistaa asumispainotteinen, tehokas ja kaupunkimainen uusi aluekokonaisuus Kaitaan metroaseman yhteyteen. Kaupunginhallitus hyväksyi myös maankäyttösopimuksen ja alueiden luovutusta koskevan esisopimuksen Espoon seurakuntayhtymän kanssa.

Kaupunginhallitus päätti ehdottaa, että valtuusto hyväksyy Espoon hulevesiohjelman ohjeellisena noudatettavaksi määrärahojen ja resurssien asettamissa rajoissa.

Miilukorpi II asemakaava jätettiin pöydälle.

Muut asiat päätettiin esityksen mukaisesti.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme