Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallituksen päätöksiä 25.11.2019

Jaa

Kaupunginhallitus päätti ehdottaa, että valtuusto hyväksyy neuvottelujen tuloksena syntyneen vuoden 2020 talousarvion ja taloussuunnitelman.

Kaupunginhallitus merkitsi tiedoksi vuoden 2019 lokakuun kuukausiraportin.

Kaupunginhallitus päätti lisäyksenä vastaukseen valtuustoaloitteeseen Laaksolahden jääurheilutoiminnan säilyttämiseksi, että Laaksolahden urheilupuiston yleissuunnittelun yhteydessä kartoitetaan ja otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon vaikutusalueen asukkaiden ja jääurheiluseurojen näkemykset urheilupuiston kehittämiseksi Espoo-tarinan mukaisesti asukas- ja asiakaslähtöisesti. Työssä hyödynnetään jo olemassa olevaa tutkimusmateriaalia.

Espoon kaupungin omistama Kiinteistö Oy Finnoon pysäköinti I rakennuttaa uudisrakennuksena pysäköintilaitosrakennuksen Finnoon Djupsundsbäckenin kaava-alueelle. Kaupunginhallitus päätti ehdottaa valtuustolle kaupungin omavelkaisen takauksen myöntämistä hankkeelle. Finnoon pysäköintilaitoksien kanssa tullaan tekemään sopimukset aurinkopaneeleista. Sopimusten mukaan kaupungilla tulee olemaan oikeus joko lisätä itse aurinkopaneelit kattopinnoille tai luovuttaa oikeus kolmannelle. Aurinkopaneelien lisääminen on osa laajempaa kokonaisuutta, eikä siten koske vain yksittäistä pysäköintitaloa. Pysäköintitalossa varaudutaan sähköpaikkojen lisäämiseen siten, että johdotukset rakennetaan valmiiksi, mutta käyttäjä järjestää sähköliitännän tai latauslaitteen.

Kaupunginhallitus valitsi nuorisovaltuustoon toimikaudeksi 2020-2021 nuorisovaltuustovaalien äänestystuloksen perusteella ne 40 espoolaista nuorta, jotka ovat saaneet vaaleissa eniten ääniä. Nuorisovaltuusto julkistaa vaalin tuloksen huomenna.

Myös muut asiat päätettiin esityksen mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme