Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallituksen päätöksiä 3.10.2022

Jaa

Kaupunginhallitus päätti ehdottaa, että valtuusto hyväksyy Rusthollinrinne-Rusthållsbrinken asemakaavan muutoksen Kaitaan kaupunginosassa.

ELY-keskus on tehnyt asemakaavasta oikaisukehotuksen, jossa todetaan, että melusuojattu tuuletusikkuna ei täytä vaatimusta asunnon avautumisesta ohjearvot alittavalle hiljaiselle julkisivulle. Espoon kaupunki katsoo, että valtuuston hyväksymä Rusthollinrinteen asemakaavan muutos on ollut maankäyttö- ja rakennuslain mukainen. Espoon kaupunkisuunnittelukeskus on neuvotellut tilanteesta kaava-alueen maanomistajan kanssa. Neuvotteluissa on maanomistajan toiveesta päädytty siihen, että enemmän viivästyksen välttämiseksi asemakaavaan tehdään oikaisukehotuksessa vaaditut muutokset.

Asia 5 Riihitontunkulma, asemakaavaehdotuksen palauttaminen uudelleen valmisteluun, alue 211838, 15. kaupunginosa Niittykumpu jätettiin pöydälle.

Asia 6 Valtuustoaloite tilapäistä suojelua saavien ja turvapaikanhakijalasten varhaiskasvatuksen järjestämisestä Espoossa palautettiin valmisteluun, jotta vastauksessa voidaan huomioida lainsäädäntöön tehtävillä olevat muutokset.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote kasvun ja oppimisen lautakunnan nuorisoasiainjaoston kokouksesta 8.12.20228.12.2022 19:19:19 EET | Tiedote

Nuorisoasiainjaoston kokouksessa kuultiin moniammatillisesta yhteistyöstä vaikeiden ja pitkittyneiden kiusaamistilanteiden ratkaisemiseksi kouluympäristössä. Lisäksi esiteltiin nuorisopalveluiden toiminnan kärjet vuodelle 2023 sekä muutosehdotukset nuorisopalveluiden kesätoiminnan linjauksiin. Lisäksi kokouksessa kuultiin Gräsan taitojen talon toiminnan ja maksuttoman harrastetoiminnan jatkumisesta nuorisopalveluiden toteuttamana myös vuonna 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme