Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kaupunginhallituksen ylimääräisessä kokouksessa 12.3. salaisena pidettävä aiesopimus

Jaa

Kaupunginhallitus piti 12.3.2021 ylimääräisen kokouksen, jossa käsiteltiin aiesopimukseen liittyvää salaista asiaa.

– Kokouksessa käsitellyssä sopimuksessa on kyse yksityisen toimijan ja kunnan välisestä liikesalaisuudesta, ja siksi meidän on pidettävä asia salaisena, kunnes aiesopimus on allekirjoitettu. Järjestämme asiasta tiedotustilaisuuden yhdessä muiden osapuolten kanssa, alustavasti 19. huhtikuuta, kertoo kaupunginjohtaja Tomas Häyry.

Salassapitovelvollisuus perustuu julkisuuslakiin 24 § 1 mom. 17 ja 20 kohdat, yksityisen ja kunnan liikesalaisuudet.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme