Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallitus kokoontuu etänä 30.3.

Jaa

Käsittelyssä mm. Espoon liittyminen Apottiin, kaupungin vuoden 2019 tilinpäätös sekä varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen jättäminen perimättä lapsen poissaolopäiviltä koronavirustilanteen takia.

Espoon kaupunginhallitus päättää maanantaina 30.3. siitä, että koronavirustilanteen vuoksi varhaiskasvatuksen asiakasmaksua ei peritä ajalla 18.3.2020 -13.4.2020 niiltä päiviltä, joina lapsi on ollut pois varhaiskasvatuksesta. Lapsen huoltajan tulee ilmoittaa lapsensa poissaolosta mahdollisimman ajoissa. Mikäli väliaikaiset rajoitukset jatkuvat 13.4.2020 jälkeen, päätöksen voimassaoloa jatketaan enintään suosituksen päättymispäivään asti.

Kaupunginhallitus käsittelee myös mm. kaupungin vuoden 2019 tilinpäätöstä sekä Espoon liittymistä Oy Apotti Ab:n osakkaaksi.

Kaupunginhallituksen kokous pidetään sähköisenä etäkokouksena. Valtuusto tarkisti 23.3. hallintosääntöä siten, että toimielinten sähköiset kokoukset ovat mahdollisia. Kokouksen tarpeellisuuden ratkaisee toimielimen puheenjohtaja neuvoteltuaan kokouksen esittelijöiden kanssa.

Sähköiset kokoukset pidetään Teamsin sekä luottamushenkilöiden verkkopalvelun avulla siten, että toimielimen jäsenet ovat keskenään yhdenvertaisessa näkö- ja ääniyhteydessä. Ensimmäiset lautakuntien etäkokoukset on jo pidetty tällä viikolla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme