Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallitus: Tähystäjän päiväkodin uudishanke käyntiin

Jaa
Kaupunginhallitus päätti, että Tähystäjän päiväkodin uudishanke voidaan käynnistää ja hankkeen toteuttamisen edellyttämät sopimukset solmia.

Lisäksi kaupunginhallitus päätti ehdottaa, että valtuusto hyväksyy investointiohjelmassa 2023-2031 hyväksytyn tavoitekustannuksen korotuksen 2,517 milj. eurolla 14,955 milj. euroon.

Tähystäjän päiväkoti on kaksikerroksinen uudispäiväkoti Espoonlahden palvelualueella. Hanke sisältää sekä suomen-, että ruotsinkieliset päiväkodit samassa rakennuksessa. Kumpikin päiväkoti on 7-ryhmäinen ja kaikkiaan varhaiskasvatuspaikkoja on 294.

Asia 12 Valtuustoaloite erillisen esteettömyysohjelman laatimiseksi jätettiin pöydälle.

Muut asiat hyväksyttiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme