Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kaupunki kerää kyselyllä mielipiteitä katujen ja puistojen kunnosta kesällä

Jaa
Millaisessa kunnossa Helsingin kadut ja puistot ovat mielestäsi olleet kesän aikana? Löytyykö kaupungista jokin tietty paikka, jonka siisteydessä tai kunnossa olisi petrattavaa tai josta haluaisit erityisesti kiittää? Kaupunki pyytää helsinkiläisiä ja kaupungissa vierailevia vastaamaan kyselyyn kesäaikaisen kunnossa- ja puhtaanapidon onnistumisesta.
Kesäinen Helsinki. Kuva: Raine Huvila
Kesäinen Helsinki. Kuva: Raine Huvila

Kyselyllä kerätään tietoa katujen ja puistojen kesäkunnossapidon onnistumisesta vuonna 2022. Karttapohjainen kysely on avoinna 29.8.–19.9.2022, ja siihen vastaaminen vie noin 5–10 minuuttia.

Voit vastata kyselyssä jalkakäytävien, pyöräteiden, ajoratojen sekä puistojen kunnossapitoon liittyviin kysymyksiin. Lisäksi voit antaa muun muassa istutusten ja nurmikoiden hoitoon, roska-astioiden käytettävyyteen ja sijantiin sekä puistojen varusteiden kuntoon liittyvää palautetta. Saatuja vastauksia käytetään kunnossapidon kehittämiseen.

”Lämmin kesä laittoi väen liikkeelle, ja puistoissa viihdyttiin myös tänä kesänä. Toivomme paljon vastauksia kyselyyn”, kertoo laatuvastaava Sari Yli-Säntti Helsingin kaupunkiympäristön toimialalta.

Jos sinulla on yksityiskohtaista palautetta, joka vaatii välittömiä toimenpiteitä, lähetä viesti kaupungin palautekanavaan: hel.fi/palaute.

Voit vastata kyselyyn suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Vastaa kyselyyn: https://new.maptionnaire.com/q/782r83mtb2g9

Lyhytosoite: mpt.link/kesa-2022

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sari Yli-Säntti
laatuvastaava, yleiset alueet
kaupunkiympäristön toimiala
p. 09 3102 3764
sari.yli-santti@hel.fi

Kuvat

Kesäinen Helsinki. Kuva: Raine Huvila
Kesäinen Helsinki. Kuva: Raine Huvila
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme