Kokkolan kaupunki

Kaupunki kerää tapahtumajärjestäjien kokemuksia palvelujen kehittämiseksi

Jaa
Kokkolan kaupunkistrategia 2022 -2025 kertoo, mihin suuntaan kaupunkia halutaan kehittää. Kehittämisen keskeisiä teemoja ovat yritysystävällisyys, lapsiystävällisyys sekä elämyksellisyys, joka näkyy Kokkolassa monipuolisena ja omaleimaisena kulttuuri-, liikunta- ja tapahtumatarjontana.

Tavoitteena on tarjota erilaisten tapahtumien tuottajille mahdollisimman hyvät toiminnan edellytykset, sekä kehittää kaupungin omia tapahtumapalveluja ja tapahtumien olosuhteita yhdessä tapahtumajärjestäjien kanssa. Tavoitteena on, että erilaisten ja erikokoisten tapahtumien järjestäminen on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta ja kaupunki koetaan helposti lähestyttäväksi ja toimivaksi kumppaniksi. 

Tapahtumajärjestäjille tarkoitettu kysely on auki 26.2. saakka. Kyselyllä kerätään kokemuksia ja ajatuksia tapahtumiin liittyvien palvelujen kehittämiseksi.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme