Kokkolan kaupunki

Kaupunki kukkimaan - orvokkien istutustempaus Kokkolassa tiistaina 10.5.

Jaa

Kokkolan kävelykeskustassa Tehtaankadulla järjestetään kaikille avoin orvokkien istutustempaus, jossa pääset istuttamaan kukkia kaupungin puutarhureiden opastuksella.

Istuttajille on luvassa myös kasviaiheinen kiitoslahja, keväistä tunnelmaa, musiikkia, lämmittelyjumpppaa ja pientä herkuttelua.

Tapahtumassa on mukana myös kaupunginkirjasto, jonne perustetaan siementen vaihtopiste. Mukana ovat myös keskustan Kukkivat kahvilat: Rosso tarjoaa istuttajille virvokkeita ja Kahvila Stiina ilmaiset leivoskahvit kaikille Orvokki-nimisille.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja tervetulleita ovat kaikenikäiset.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme