Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kaupunki muisti pitkän uran tehneitä

Jaa

Kaupunki kiitti pitkään palveluksessa olleita työntekijöitään tänä vuonna muun muassa videotervehdyksellä. Neljäkymmentä vuotta palvelleita oli kaupungilla tänä vuonna 20 ja 30 vuotta työskennelleitä 65.

Poikkeustilanteen vuoksi perinteikäs, kaupungintalolla pidetty Kellojuhla vaihtui tänä vuonna kaupunginjohtaja Tomas Häyryn videotervehdykseen. Tervehdyksessä Häyry kiitti työstä, jota jokainen on pitkällä urallaan kaupungin ja vaasalaisten hyvinvoinnin eteen tehnyt.

- Kaupunki on muuttunut paljon 40 ja 30 vuoden aikana. Olette kaikki olleet rakentamassa ylihyvää Vaasaa vaasalaisille; lapsille, nuorille, työikäisille ja ikäihmisille, Häyry sanoi.

Juhlapuheen videon välityksellä piti myös aluerehtori Jyrki Jokinen, joka muisteli 30-vuotista uraansa.

- Kaikilla meillä pitkään työuraan on mahtunut niin iloja kuin haasteitakin. Työ on iso osa elämää ja sitä on mukava muistella myöhemmin keinutuolissa, totesi Jokinen.

Kiitos asiakkaille, työkavereille ja esimiehille

Vähänkyrön yhteispalvelussa työskentelevän palveluneuvoja Mirja Hurrin mielestä 40 vuotta on mennyt nopeasti. Suurimpia mullistuksia työuran varrella on ollut siirtyminen digiaikaan. Iso muutos oli myös Vähäkyrö-Vaasa-kuntaliitos vuonna 2013, joka toi omalta osaltaan haasteita siirryttäessä pienestä organisaatiosta Vaasan isoon organisaatioon.

- Meidät otettiin lämpimästi vastaan ja apua on saanut tarvittaessa uuden oppimiseen, kiittelee Hurri.

Päivittäin kohdattavat asiakkaat ovat olleet työn suola, kuten myös hyvä työyhteisö ja esimiehet.

- Jokainen päivä on ollut erilainen ja vaihteleva: työkavereiden kanssa on koettu monta hauskaa ja ikimuistoista asiaa vuosien varrella, Hurri kertoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- aluerehtori Jyrki Jokinen, puh. 040 756 8618, jyrki.jokinen@edu.vaasa.fi
- palveluneuvoja Mirja Hurri, 050 347 3700, mirja.hurri@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme