Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Kaupunki palkitsi kahdeksan Helsinki-aiheista opinnäytetyötä

Jaa

Helsingin kaupunki jakoi keskiviikkona 12.12. tunnustuspalkinnot kahdeksalle ansioituneen opinnäytetyön tekijälle. Palkintojen valintakriteereinä käytetään opinnäytetyön laatua, kosketuspintaa Helsinkiin sekä korkeakoulun laitoksen antamaa arvosanaa. Lisäksi arvostetaan opinnäytteiden innovatiivisuutta ja uusia näkökulmia. Opinnäytepalkinnot on jaettu vuodesta 1992 alkaen.

Helsingin kaupungin opinnäytepalkinnon saajat 2018. Kuva: Teemu Vass.
Helsingin kaupungin opinnäytepalkinnon saajat 2018. Kuva: Teemu Vass.

Opinnäytepalkinnon voi saada tutkielma, jonka aihe liittyy Helsinkiin, helsinkiläisiin tai kaupungin omaan palvelutoimintaan. Tieteenalaan liittyviä rajoituksia ei ole. Kaupunki pyrkii palkitsemaan erityisen hyviä opinnäytetöitä usealta eri tieteenalalta. Palkinnon suuruus oli tänä vuonna 500 euroa.

Palkinto myönnettiin seuraaville henkilöille:

Hinttala, Irene: Uusi Norabia: pienteollisuustalosta asumisen palveluhybridiksi
Arkkitehtuurin tiedekunta, Oulun yliopisto

Holmila, Leena: Helsingin metropolialueen vihreä infrastruktuuri suunnitelma 2050
Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, Aalto yliopisto

Honka, Joona: Asuntojen hintojen muodostuminen pääkaupunkiseudulla
Valtiotieteellinen tiedekunta, Helsingin yliopisto

Hyytiäinen, Salla: The Process of Service Model Innovation in a Public Organization – Case Vuosaaren Kotihoito
Institutionen för företagsledning och organisation, Svenska handelhögskolan

Lappalainen, Inka: Kivinokka - muuttuva kulttuurimaisema
Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, Aalto yliopisto

Lång, Sakari: Adolescent sleep duration and quality: analyzing the conjoint associations of gaming, anxiety and depression
Lääketieteellinen tiedekunta, Helsingin yliopisto

Piipponen, Johanna: Kulkutapaosuuksien vuosittaisesta arvioinnista HSL-alueella
Perustieteiden korkeakoulu, Aalto yliopisto

Puttonen, Mia: Helsinkiläisten yhteiset olohuoneet: Kaupunginosapuistojen merkityksiä sosiaalisena julkisena tilana
Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Helsingin yliopisto

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiedusteluihin opinnäytetyöpalkinnoista vastaa tutkimuspäällikkö Katja Vilkama, puh. 09 310 78396, etunimi.sukunimi@hel.fi

Kuvat

Helsingin kaupungin opinnäytepalkinnon saajat 2018. Kuva: Teemu Vass.
Helsingin kaupungin opinnäytepalkinnon saajat 2018. Kuva: Teemu Vass.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunkitutkimus ja -tilastot -yksikkö on kaupunkitutkimuksen asiantuntija. Tutkimuksen kohteina ovat asuminen, elinolot, alue- ja kuntatalous, kansalaisten osallisuus ja kaupunkikulttuuri. Yksikkö huolehtii myös kaupungin tilastotoiminnan perustietovarannoista ja tilastotietokannoista, tilastojulkaisuista sekä kirjasto- ja tietopalvelusta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Kutsu medialle: YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden (SDG) kaupunkitasoinen toimeenpanoraportointi Helsingissä14.6.2019 12:02:21 EESTKutsu

Tílaisuus: Agendasta teoiksi – YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteutuminen Helsingissä 2019 -raportin julkistus Aika: Tiistai 18.6.2019 kello 9.15–10.30 Paikka: Helsingin kaupungintalo, aula, Pohjoisesplanadi 11–13 Helsinki haluaa olla globaalin vastuun paikallisen toteuttamisen edelläkävijä ja päätti syyskuussa 2018 sitoutua vapaaehtoiseen kestävän kehityksen tavoitteiden toimeenpanoraportointiin YK:lle, New Yorkin jälkeen toisena kaupunkina maailmassa ja ensimmäisenä eurooppalaisena kaupunkina. YK:lle heinäkuussa luovutettava raportti Agendasta teoiksi – YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteutuminen Helsingissä 2019 on valmistunut. Tervetuloa raportin julkistustilaisuuteen tiistaina 18. kesäkuuta Helsingin kaupungintalolle. Tilaisuuden ohjelma: Kello 9.15: Aamiaistarjoilu Kello 9.30: Pormestari Jan Vapaavuori avaa tilaisuuden Kestävän kehityksen (SDG) vapaaehtoinen raportointi Helsingin kaupunkistrategian ja kansainvälisen yhteistyön näkökulmasta Yhteysjohtaja Sanna-Mari

Helsingin lapset ja nuoret tarvitsevat mielenterveysyksikön13.6.2019 14:11:52 EESTTiedote

Helsingin tarkastuslautakunta havaitsi korjattavaa ja kehitettävää muun muassa lasten ja nuorten mielenterveyspalvelujen toteuttamisessa. Arviointikertomuksessaan lautakunta suosittelee, että kaupungin olemassa olevia toimintoja järjestämällä ja tarvittaessa resursointia lisäämällä perustetaan lasten ja nuorten lieviä ja keskivaikeita mielenterveysongelmia arvioiva ja hoitava yksikkö, joka lisäksi toimii jatkohoitopaikkana erikoissairaanhoidolle.

Helsinki-päivänä palkitaan ansioituneita Helsingin tekijöitä12.6.2019 17:30:00 EESTTiedote

Tänään 12. kesäkuuta on vietetty perinteistä Helsinki-päivää eli Helsingin "syntymäpäivää". Kuningas Kustaa Vaasa perusti kaupungin alun perin Vantaanjoen suulle 12.6.1550 eli tänä vuonna juhlitaan jo 469-vuotiasta Helsinkiä. Helsinki-päivänkin historia on jo komea, sillä sitä vietettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1959 eli 60 vuotta sitten. Yhteensä Helsinki-päivää juhlittiin tänä vuonna yli sadassa tapahtumassa ympäri kaupunkia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme