Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Kaupunkimarkkinointiin sekä investointien ja osaajien houkutteluun keskittyvän Helsinki Partnersin toimitusjohtajaksi Clarisse Berggårdh

Jaa

Helsingin kaupunki yhdistää tytäryhtiöidensä Helsinki Business Hubin ja Helsinki Marketingin toiminnot uudeksi kaupunkimarkkinointiin sekä investointien ja osaajien houkutteluun keskittyväksi Helsinki Partners -yhtiöksi, jonka toimitusjohtajana aloittaa Clarisse Berggårdh tammikuussa 2022.

Clarisse Berggårdh siirtyy Helsinki Partnersin toimitusjohtajan tehtävään viestintätoimisto Pohjoisranta BCW:n toimitusjohtajan paikalta. Berggårdhin vahvuudet ovat erityisesti median, markkinoinnin, teknologian, liiketoiminnan ja sidosryhmätyön ymmärryksessä sekä markkinoinnin ja viestinnän johtamisessa. Hän on aiemmissa tehtävissään johtanut muutoksia ja rakentanut kansainvälisen mittaluokan kumppanuuksia.

"Helsinki on upea ja jatkuvasti kehittyvä kaupunki, jossa eläminen ja työskenteleminen on mielekästä ja hauskaa. Olen innoissani mahdollisuudesta päästä tekemään kaupunkiani tunnetummaksi maailmalla ja näin olla mukana kehittämässä Helsingistä aina vaan kiinnostavampaa kohdetta”, Berggårdh sanoo.

Helsinki Partners edistää kaupungin menestystä kiristyvässä kansainvälisessä kilpailussa

Kaupunkien kilpailu investoinneista, huippuyrityksistä, osaajista ja vierailijoista kiristyy jatkuvasti. Kansainvälinen tunnettuus ja kyky erottautumiseen nousevat korostetusti menestyksen keskiöön. Helsingin kaupunki hakee tässä kilpailussa vahvempia asemia 100-prosenttisesti omistamansa Helsinki Partnersin kautta. Yhtiössä tulee työskentelemään noin 60 asiantuntijaa.

Helsinki Partnersilla tulee olemaan myös lukuisia yhteistyökumppaneita. Yhtiön tehtävänä on edistää kaupungin kestävää kasvua, investointien, yritysten, osaajien ja vierailijoiden houkuttelua, kaupungin kansainvälistä myyntiä ja markkinointia sekä kansainvälisen tunnettuuden ja brändin rakentamista. Yhtiöltä odotetaan merkittävää tasoloikkaa kaupungin kansainvälisen maineen rakentamisessa sekä investointien, osaajien ja yritysten houkuttelussa Helsinkiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsinki Partnersin toimitusjohtaja (1/2022 alkaen) Clarisse Berggårdh, puh. 040 591 5003, s-posti: cberggardh@yahoo.com
Helsingin kaupunginkanslia, johtava kaupunginasiamies ja Helsinki Partnersin vt. toimitusjohtaja Sami Lindström, puh. 040 577 4344, s-posti: sami.lindstrom@hel.fi
Helsinki Partnersin hallituksen puheenjohtaja Jan Vapaavuori, s-posti: jan.vapaavuori@gmail.com

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Ekologinen kompensaatio ei estä luontokatoa – luontoa hävittävien hankkeiden hyvitykset eivät ole kattaneet heikennyksiä22.9.2021 09:32:25 EEST | Tiedote

Tuoreet tutkimukset osoittavat, ettei ekologisesta kompensaatiosta, eli elinympäristöhotelleista tai luontoa hävittävien hankkeiden hyvitysjärjestelmistä ole uudeksi keinoksi luontokadon estämiseen. Epäonnistumiset johtuvat yhteisten pelisääntöjen, ohjeiden, velvoitteiden ja seurannan puutteesta sekä kohteiden biodiversiteetin virhearvioinneista. Tiedot selviävät kaupunginkanslian uudesta julkaisusta Ekologinen kompensaatio.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme