Rakennusliike Lapti Oy

Kaurialan koulu harjakorkeudessa

Jaa
Kaurialan koulun rakennushanke Hämeenlinnassa on edennyt harjakorkeuteen. Uuden koulun harjannostajaisia vietetään torstaina 28.4. iltapäivällä. Loppuvuodesta 2022 valmistuvaan koulurakennukseen tulee tilat yhteensä 450 yläkoulun ja erityisryhmien oppilaalle. Koulutyön on määrä alkaa uudessa rakennuksessa vuoden 2023 alussa.
Kaurialan koulun rakentaminen on edennyt aikataulussa. Koulutyön on määrä alkaa uudessa koulussa alkuvuodesta 2023.
Kaurialan koulun rakentaminen on edennyt aikataulussa. Koulutyön on määrä alkaa uudessa koulussa alkuvuodesta 2023.

Koulurakennuksen tilat muuntautuvat monenlaiseen käyttöön


Koulurakennuksen tilankäytön suunnittelussa on huomioitu tilojen monikäyttöisyys, muunneltavuus ja skaalautuvuus. Ensimmäisessä kerroksessa on taide- ja taitoaineiden opetustiloja, erityistuen ryhmien tiloja, ruokailutilat sekä liikuntasali oheistiloineen. Toisessa kerroksessa on opetustiloja sekä hallinnon ja oppilashuollon tilat. Iltaisin ja viikonloppuisin tilat muuntuvat harrastus- ja tapahtumatoimintaan.


Rakentaminen on edennyt aikataulussa


Kaurialan koulun rakentaminen on edennyt suunnitelmien mukaisesti poikkeusajoista huolimatta.


Erityisen tyytyväisiä olemme tilaratkaisuihin, jotka tukevat tilojen käyttöasteen nostoa mahdollisimman korkeaksi ja sujuvaksi. Koulun rakennustyöt käynnistyivät keväällä 2021. Uusi koulu otetaan käyttöön kalustamisen valmistuttua alkuvuodesta 2023, kertoo rakennuttajainsinööri Jukka Heikinmäki Hämeenlinnan kaupungilta.


Koulurakennus on harjakorkeudessa ja sitä kattanut sadesuoja on purettu huhtikuun loppuun mennessä. Erityisen iloinen olen siitä, että pystymme järjestämään harjannostajaistilaisuuden rakentajille, suunnittelijoille ja kaikille hankkeeseen osallistuneille. Olemme vihdoin palaamassa takaisin normaaliin arkeen, sanoo aluejohtaja Tuomo Turkkinen Rakennusliike Lapti Oy:stä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hämeenlinnan kaupunki, kaupunkirakenne, tilapalvelut, Jukka Heikinmäki, rakennuttajainsinööri p. 040 455 2022
Rakennusliike Lapti Oy, Tuomo Turkkinen, aluejohtaja, p. 040 717 7576,

Kuvat

Kaurialan koulun rakentaminen on edennyt aikataulussa. Koulutyön on määrä alkaa uudessa koulussa alkuvuodesta 2023.
Kaurialan koulun rakentaminen on edennyt aikataulussa. Koulutyön on määrä alkaa uudessa koulussa alkuvuodesta 2023.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Rakennusliike Lapti Oy
Rakennusliike Lapti Oy
Äyritie 8 B
01510 VANTAA

020 785 5500http://www.lapti.fi

Lapti lyhyesti

Lapti on vakavarainen rakentaja, joka keskittyy toiminnassaan kohtuuhintaisten asuntojen uudisrakentamiseen Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Laptin palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laadukkaiden liike- ja toimitilojen, koulujen ja terveydenhuoltokiinteistöjen sekä päivähoito- ja hoivakiinteistöjen rakentaminen maanlaajuisesti. Rakennusliike Lapti -konsernin palveluksessa oli tilikauden päättyessä noin 570 henkilöä. www.lapti.fi

Rakennamme huolella hyvän elämän puitteet.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennusliike Lapti Oy

Alajärvelle nousee ikäihmisten palvelutalo vastaamaan alueen palvelupaikkatarpeeseen13.3.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Alajärvelle Etelä-Pohjanmaalla nousee uusi ikäihmisten 46-paikkainen palvelutalo vastaamaan alueen palvelupaikkatarpeeseen. Suomen Hoiva ja Asunto Oy:n omistukseen tulevan palvelutalon suunnittelusta ja rakentamisesta vastaa Rakennusliike Lapti Oy. Palveluntuottajana ja vuokralaisena tulee toimimaan Attendo Oy. Palvelutalon rakentaminen alkaa maanrakennustöillä maaliskuussa 2023, ja talo valmistuu huhtikuussa 2024.

Laptin tulostiedote 2022: Voitollinen tulos ja vahva tilauskanta17.2.2023 09:30:00 EET | Tiedote

Rakennusliike Lapti Oy teki vuonna 2022 voitollisen tuloksen ja rakensi vahvan tilauskannan poikkeuksellisessa liiketoimintaympäristössä. Strategiansa mukaisesti Lapti panostaa monipuoliseen rakentamiseen kasvukeskuksissa. Vuoden 2022 aikana Lapti myi 583 RS-asuntoa Suomen eri kasvukeskuksissa ja nousi koko maassa kolmanneksi suurimmaksi RS-asuntojen myyjäksi. Lisäksi Lapti vahvisti tilauskantaansa muulla urakoinnilla. Pitkäjänteinen työturvallisuuden kehittäminen toi jälleen positiivisia tuloksia: Lapti onnistui parantamaan edelleen edellisvuotista alhaista tapaturmataajuutta 5,79 tapaturmaan miljoonaa työtuntia kohden.

Neljä kerrostaloa ja K-Supermarket uudistavat Siilinjärven linja-autoaseman seudun lähivuosina2.1.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Siilinjärven linja-autoaseman seutu tulee muuttumaan lähivuosina, kun aseman viereiselle parkkialueelle nousee neljä kerrostaloa ja K-Supermarket. Rakennusliike Lapti Oy on solminut esisopimuksen kerrostalotonttien hankinnasta Siilin Rauta Oy:n kanssa ja aiesopimuksen viereiselle tontille rakennettavasta K-Supermarketista Kesko Oyj:n kanssa. Rakennustöiden on tarkoitus alkaa syksyllä 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme