Vierumäki Country Club Oy

Keele Oy Vierumäen yhtiöiden pääomistajaksi

Jaa

Vierumäen yhtiöiden Vierumäki Country Club Oy:n ja Suomen Urheiluopiston kannatusosakeyhtiön pääomistajaksi 51%:n omistusosuudella on suunnatulla osakeannilla tullut Keele Oy.

Kuva vasemmalta oikealle: Mika Anttonen, Mikael Granrot, Peter Gabrielson, Heikki Hietanen.
Kuva vasemmalta oikealle: Mika Anttonen, Mikael Granrot, Peter Gabrielson, Heikki Hietanen.

Samassa yhteydessä Vierumäen Infra Oy:n osake-enemmistö siirtyy osakekaupalla Keele Oy:lle. Toiseksi suurimpana osakkeenomistajana molemmissa yhtiöissä jatkaa Jääkiekkosäätiö. Omistusjärjestelyllä vahvistetaan Vierumäen yhtiöiden taloutta ja mahdollistetaan ainutlaatuisen vapaa-aika-, urheilu- ja koulutuskeskuksen pitkäjänteinen kehitys.

”Haluamme varmistaa Vierumäen kehittymisen vahvistamalla ja monipuolistamalla yhtiöiden omistusrakennetta. Urheilutaustaisten omistajien olisi vaikea, ellei mahdoton toteuttaa Vierumäki Resortin kehittämiseen vaadittavaa pääomittamista. Hienoa, että olemme saaneet yhtiökumppaniksi urheiluun myönteisesti suhtautuvan businessosaajan Keele Oy:n omistajan Mika Anttosen”, sanoo Jääkiekkosäätiön puheenjohtaja Kalervo Kummola.

Vierumäki Country Club on viime vuonna tehnyt merkittävän investoinnin ostamalla Scandicilta alueella sijaitsevan hotellin liiketoiminnan ja irtaimiston sekä panostamalla kiinteistöön, jossa hotellin lisäksi toimivat alueen isoimmat ravintolat. Näiden investointien jälkeen yhtiön toiminta on kääntynyt jälleen kannattavaksi.

Urheiluopisto on myös viime vuosina investoinut rakentamalla Suomen hienoimman voimisteluolosuhteen Volttiareenan Vierumäki Areenaan sekä uusimalla Urheiluhallin ja jalkapallokentän pinnoitteet. Lisäksi Classicin golfkentälle on juuri valmistunut vuosia kestänyt uudistustyö. Olosuhteet Vierumäellä ovat investointien ja uudistusten jälkeen niin liikuntapaikkojen kuin majoitus- ja ravintolatilojen suhteen huippuluokkaa.

”Haluan lähteä tekemään Vierumäestä 2020-luvun kotimaista ja kansainvälistä vapaa-ajan sekä liikunnan ja urheilun huippukohdetta, ja samalla haluamme uudistaa yhtiöiden toimintaa tuomalla resursseja kehittämiseen”, sanoo Keele Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen.

Vierumäen Country Clubin, Suomen Urheiluopiston kannatusosakeyhtiön ja Vierumäen Infran uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.10. alkaen Peter Gabrielsson. Hän aiemmin toiminut eri kaupallisissa ja asiakaspalvelun johtotehtävissä Finnairilla ja Qatar Airwaysillä. Viimeksi hän toimi Suomen suurimman hotelli- ja ravintola-alan toimijan Restelin kaupallisena johtajana. ”Tunne on mahtava, kun pääsen mukaan kehittämään Vierumäkeä. Lähdemme rakentamaan vierumäkeläisten kanssa Vierumäestä kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille Suomen halutuinta resort-kohdetta, joka palvelee sekä vapaa-ajan, yrityspuolen että liikunnan ja urheilun asiakkaita. Monipuoliset alueen liikunnan fasiliteetit antavat tähän loistavat edellytykset. Haluamme tarjota unohtumattomia asiakaskokemuksia kaikissa kohderyhmissä” toteaa Vierumäki-yhtiöiden toimitusjohtaja Peter Gabrielsson.

Heikki Hietanen jatkaa Vierumäki-yhtiöiden palveluksessa kevääseen 2019 asti Senior Advisorina hallitusta ja toimitusjohtajaa tukevissa ja avustavissa tehtävissä.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Mika Anttonen
Keele Oy:n hallituksen puheenjohtaja
040 500 9798

Mikael Granrot
Vierumäki-yhtiöiden hallitusten puheenjohtaja
0400 529 546

Peter Gabrielsson
Vierumäki-yhtiöiden toimitusjohtaja
040 821 3091

Kuvat

Kuva vasemmalta oikealle: Mika Anttonen, Mikael Granrot, Peter Gabrielson, Heikki Hietanen.
Kuva vasemmalta oikealle: Mika Anttonen, Mikael Granrot, Peter Gabrielson, Heikki Hietanen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vierumäki Country Club Oy
Vierumäki Country Club Oy
Kaskelantie 10
19120 VIERUMÄKI

010 5777 020https://vierumaki.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vierumäki Country Club Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme