Uudenmaan ELY-keskus

Kehä I:llä Mestarintunneli kiinni 29.–30.10 välisenä yönä klo 22.00–05.00

Jaa

Kehä I:llä Espoossa olevan Mestarintunnelin molemmat tunneliputket suljetaan torstain ja perjantain väliseksi yöksi (29.–30.10.) klo 22.00–05.00.

Mestarintunnelin kiertotie.
Mestarintunnelin kiertotie.

Espoon Leppävaarassa Mestaritunneli suljetaan teknisten laitteiden huoltojen vuoksi torstain ja perjantain väliseksi yöksi. Työ on valmis aikaisin perjantaina 30.10. klo 05.00.

Tänä aikana liikenne ohjataan kiertoreitille Turuntien ja Mäkkylän puistotien kautta (kts oheinen kartta).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

ELY-keskus, kunnossapitovastaava Henri Aaltonen, puh. 050 390 2431

Kuvat

Mestarintunnelin kiertotie.
Mestarintunnelin kiertotie.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 B 5. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme