Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kehitysvammaisten asumisyksiköt Kotikulta ja Kultapiha yhdistyvät

Jaa

Vaasan kaupungin kehitysvammaisten asumisyksiköt Kotikulta ja Kultapiha ovat aikaisemmin sijainneet kahdessa eri paikassa ja sulautuvat nyt yhteen saman katon alle. Jatkossa yksiköstä käytetään nimeä Kultapiha. Kultapiha sijaitsee osoitteessa Sorsantie 10 D.

Kuva: Johanna Jussila
Kuva: Johanna Jussila

Kotikullan toiminta entisissä tiloissa Kustaalantiellä loppuu 4.9.2020. Kotikullan asukkaat ja henkilöstö muuttavat Kultapihan uusiin tiloihin tämän viikon aikana.

– Kultapiha sijaitsee pienkerrostalossa Kotirannalla osoitteessa Sorsantie 10 D. Kultapihaan kuuluu ryhmäkoti ja erillisiä tukiasuntoja, jotka sijaitsevat samassa pihapiirissä. Meillä on sekä tehostettua että tuettua palveluasumista kehitysvammaisille henkilöille. Yhteensä meillä on 11 asukaspaikkaa, kertoo Kultapihan ja Purohovin johtava ohjaaja Katja Suoste.

Kultapihan henkilökuntaan kuuluu yhdeksän hoitajaa, ja he työskentelevät kolmivuorotyössä. Henkilökunta ohjaa ja opastaa asukkaita mahdollisimman yksilöllisesti ottaen huomioon jokaisen asukkaan erityistarpeet. Asumisyksikön toiminta-ajatuksena on tukea asukkaita tasa-arvoiseen elämään monipuolisten ja yksilöllisten palveluiden avulla. Päämääränä on turvallinen, yksilöllinen ja mahdollisimman omatoiminen asuminen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kultapihan ja Purohovin johtava ohjaaja Katja Suoste, puh. 040 764 7838, katja.suoste@vaasa.fi
Palveluyksikköjohtaja Nina Lähdemäki, puh. 040 555 2719, nina.lahdemaki@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Johanna Jussila
Kuva: Johanna Jussila
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme