Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Skinnari avaa Suomen suurlähetystön Dohassa

Jaa
Ministeri Ville Skinnari vierailee Qatarissa 5.-7.2.2023. Hän avaa 5. helmikuuta virallisesti Suomen valtion edustajana uuden suurlähetystön Dohassa. Suurlähetystö aloitti toimintansa joulukuussa 2021. Avajaisten lisäksi ministeri Skinnari tapaa matkalla viranomaisia, elinkeinoelämän edustajia ja tutkijoita. Matkan tavoitteena on jatkaa Suomen ja Qatarin välisten suhteiden ja kaupankäynnin edistämistä.

Qatarin kaupallinen potentiaali Suomelle on huomattava sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Qatar tavoittelee taloutensa rakenteen monipuolistamista vihreällä siirtymällä, tietopohjaisen talouden rakentamisella, kilpailukyvyn vahvistamisella, sekä liikenteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja televiestintään panostamalla. Näillä sektoreilla suomalaisyrityksillä on tarjota huippuluokan osaamista ja teknologiaa.

Lisätietoja: 

kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministerin erityisavustaja Pirjo Alijärvi +358 50 323 6710

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@formin.fi.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Ulkoministeriö / Utrikesministeriet
Laivastokatu 22, PL 176
00023 Valtioneuvosto

0295 16001http://um.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ulkoministeriö / Utrikesministeriet

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme