Novart

Keittiömaailma on nyt Novart – neljä kotimaista keittiöbrändiä yhdistyy

Jaa
Neljä tuttua ja rakastettua kotimaista keittiöbrändiä Keittiömaailma, A la Carte, Petra ja Novart yhdistyvät Novart-brändin alle. Uudessa brändissä yhdistyvät design, vastuullisuus ja asiantuntijuus. Novartin laadukkaat keittiöt valmistetaan Nastolassa.

Helmikuusta alkaen neljä tuttua keittiöbrändiä yhdistyvät yhden ja saman Novart-brändin alle. Novartilla on pitkät perinteet keittiöalalla Suomessa ja se on nimenä tunnettu erityisesti yritysasiakkaidensa, kuten rakennusalan yritysten, keskuudessa. Jatkossa myös kuluttajille tutummat Keittiömaailma, A la Carte ja Petra kulkevat yhteisen Novart-brändin alla.

Uudistuksen tavoitteena on luoda yksi vahva, tunteita herättävä ja markkinoilla selkeästi erottuva brändi sekä selkeyttää Novartin toimintaa. Tämän myötä parannetaan asiakaskokemusta kaikissa kohtaamispisteissä.

”Olemme pitkään toimineet markkinoilla neljällä asiakkaiden rakastamalla brändillä, jotka nyt tuomme yhteen. Brändiuudistuksen tavoitteena on ennen kaikkea parantaa asiakaskokemusta selkeyttämällä toimintaamme. Jatkossa asiakkaamme kohtaavat meidät kaikissa keittiöremontin ja -projektin vaiheissa saman brändin alla. Tehtaamme valmistaa Novart-keittiöitä, joita myydään Novart-myymälöissä ja joita ammattitaitoiset novartlaiset toteuttavat”, sanoo Novartin myynti- ja markkinointijohtaja Anu Tola.

Novartilla on pitkät perinteet kotimaan keittiömarkkinoilla. Sen historia juontaa juurensa 1940-luvulle, jolloin ensimmäisten keittiöiden valmistus Nastolassa alkoi. Novartin tehdas sijaitsee samassa paikassa edelleen. Novart syntyi, kun vuonna 1989 useampi keittiökalusteyritys yhdistyi yhdeksi. Kuluttaja-asiakkaille se on tullut tunnetuksi erityisesti kauppiasvetoisen Keittiömaailma-ketjun kautta.

”Meillä on pitkät perinteet keittiöiden valmistamisessa ja nykyään toimitamme keittiöitä joka arkipäivä 100 suomalaiseen kotiin”, Tola sanoo.

Vastuulliset keittiöratkaisut kestävät arjessa

Novart muodostuu sanoista Nova (uusi) ja Art (taide).

”Novartissa asemamme designin ja vastuullisuuden edelläkävijänä yhdistyy sitoutuneiden ammattilaisten asiantuntijuuteen. Taitavat ammattilaisemme mahdollistavat tyylikkään, käytännöllisen ja aikaa kestävän keittiön kaikenlaisiin tarpeisiin ja arjen toimintoihin”, Tola sanoo.

Novart-keittiöiden ytimessä on muotoilu, joka keskittyy yksityiskohtiin, materiaaleihin ja uusiin ratkaisuihin. Vastuullisuuteen panostetaan yksilöllisen suunnittelun lisäksi materiaalivalinnoissa ja kaikissa tuotannon vaiheissa.

”Me suunnittelemme keittiöitä elämää varten. Huomioimme vastuullisuuden niin keittiöiden valmistuksessa kuin vastuullisen elämän mahdollistamisessa keittiöissämme yksilöllisen suunnittelun kautta. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että opastamme asiakkaitamme huoltamaan keittiötä oikeilla välineillä ja materiaaleilla ja näin pidentämään keittiön käyttöikää. Asiantuntijamme toteuttavat toiveita vastaavan keittiön aina suunnittelusta asennukseen huomioiden tarvekartoituksesta lähtien kalusteiden monikäyttöisyyden suhteessa asiakkaan elämäntilanteeseen ja -vaiheeseen”, sanoo Tola.

Novart-kalusteet valmistava Nobia Finland Oy on Suomen suurin keittiökalusteiden valmistaja ja markkinajohtaja ammattimaisen rakentamisen kalustetoimituksissa. Nobia Finland Oy kuuluu kansainväliseen Nobia-konserniin, joka on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Novart-kalusteet valmistava Nobia Finland Oy on Suomen suurin keittiökalusteiden valmistaja ja markkinajohtaja ammattimaisen rakentamisen kalustetoimituksissa. Nobia Finland Oy kuuluu kansainväliseen Nobia-konserniin, joka on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa.

Keittiömaailma, A la Carte, Petra ja Novart yhdistyivät 30.1.2023 Novart- brändiksi. Olemme enemmän kuin uusi nimi, olemme uudistunut brändi. Me Novartilla suunnittelemme keittiöitä elämää varten keskittyen designiin, vastuullisuuteen ja laatuun. Tehtaallamme Nastolassa ammattitaitoiset novartlaiset valmistavat Novart-keittiöitä-, kylpyhuonekalusteita- ja säilytysjärjestelmiä, joita myymme kuluttajille ja ammattiasiakkaille Novart-myymälöissä asiantuntevien myyjiemme asiakkaiden tarpeisiin suunnittelemina kokonaisuuksina. Suomalaisella ammattitaidolla jo vuodesta 1945.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Novart

Keittiötrendit 2023 – inspiraatiota luonnosta ja särmää kontrasteista18.1.2023 09:30:00 EET | Tiedote

Vuoden 2023 keittiötrendit saavat inspiraationsa luonnosta. Keittiöissä näkyvät luonnolliset värit ja muodot sekä eri tyylisuuntien yhdistelmät. Kontrastit tuovat mielenkiintoa sisustukseen ja niitä tuodaan värien, muotojen ja erilaisten materiaalien avulla. Harkituilla yksityiskohdilla luodaan persoonallista ilmettä keittiöön. Suomen suurin keittiövalmistaja Novart listasi tämän vuoden trendit.

Rakastu täydelliseen yhdistelmään – puu ja maanläheiset sävyt keittiössä22.9.2022 06:45:00 EEST | Tiedote

Keittiön värien ikisuosikit valkoinen ja musta yhdistettyinä muihin väreihin ja materiaaleihin pitävät pintansa vuodesta toiseen, mutta näiden lisäksi suureen suosioon ovat nousseet luonnonmukaiset värit. Luonnonläheisyyttä keittiöltään kaipaava haluaa melkein poikkeuksetta lisätä keittiöönsä puun eri sävyjä, josta onkin syntynyt upea luonnon ja kodin kohtaaminen – täydellinen yhdistelmä. Ihastu eri väriyhdistelmiin ja hyödynnä neljää vinkkiä, kuinka puu yhdistyy kauniisti muiden värien kanssa.

Näillä kodin ratkaisuilla ehkäiset hävikkiä ja parannat kodin lajittelua14.9.2022 14:30:00 EEST | Tiedote

Ruokaa menee roskiin suomalaisissa kotitalouksissa yli 100 miljoonaa kiloa vuodessa. Keittiö onkin keskeisessä asemassa ympäristöä kuormittavan hävikin synnyn suhteen. Tässä tiedotteessa annamme oivaltavia vinkkejä hävikin vähentämiseen ja kierrätyksen kehittämiseen, eikä kaiken edes tarvitse tapahtua keittiössä. Keittiömaailman vinkit pitävät silmällä myös jätelain uudistusta, joka asettaa kotitalouksille portaittain uusia kierrätysvelvollisuuksia.

Novart Oy selkeyttää myyntikanaviaan – Petra-tuotteita saa jatkossa Keittiömaailma-myymälöistä2.8.2022 07:40:00 EEST | Tiedote

Kansainväliseen Nobia-konserniin kuuluva Novart Oy selkeyttää myyntikanaviaan, minkä johdosta erilliset Petra-myymälät lopettavat toimintansa elokuun 2022 loppuun mennessä. Aiemmin Novart Oy:n tuotteita on myyty kahdessa kuluttajamyyntikanavassa, joita ovat olleet Keittiömaailma- ja Petra-myymälät. Jatkossa Petra-tuotteita saa yhä Keittiömaailman myymälöistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme