Novart

Keittiömaailman uudessa mallistossa korostuu luonnon inspiraatio ja uusi väri Lähde

Jaa
Kotimainen Keittiömaailma ja sen keittiöt valmistava Novart lanseerasi uuden tuotemallistonsa, joka noudattelee uusimpia trendejä niin materiaalien kuin tuotteiden osalta. Uudessa mallistossa esiteltiin jo etukäteen runsasta suosiota saanut uutuusväri Lähde ja kovasti toivottu vaalea tammikuvioinen melamiiniovi.

Kotimainen Keittiömaailma ja sen keittiöt valmistava Novart on lanseerannut uuden tuotemallistonsa, joka seuraa viimeisimpiä trendejä ja vastaa asiakkaiden toiveisiin keittiön toiminnallisuuksien, vastuullisuuden ja ulkonäön osalta. Syksyn mallistolanseerauksessa korostui erityisesti luonnon inspiraatio, joka näkyy uuden Lähde-värin ja hartaasti toivotun tammikuvioisen melamiinioven lisäyksenä.

Väri on vaalean sinivihreä, kuten suomalaisissa metsissä olevat puhdasvetiset lähteet. Väri elää ja luo sävyynsä vivahteita ympäristönsä mukaan. Lähde-värin myötä Keittiömaailman pohjoisesta luonnosta inspiraationsa saaneessa Luonto-värikokoelmassa on nyt tarjolla jo 12 upeaa väriä.

”Lähde-värimme on herättänyt etukäteen suuresti kiinnostusta ja ihastusta. Se sopii täydellisesti tähän ajankuvaan kun kodilta ja keittiöltä toivotaan rauhaa, seesteisyyttä ja luonnollisuutta, mutta värejä halutaan silti hyödyntää. Väri sopii erinomaisesti puun pehmeiden sävyjen kanssa”, kertoo Novartin kaupallisen tuotevalikoiman päällikkö Eeva Kokkonen.

Lähde-väri on saatavilla maalattuihin oviin, levytuotteisiin ja runkovärinä.

Muita uutuuksia

Uudesta mallistosta löytyy nyt myös toivottu vaalea tammikuvioinen melamiiniovi. Mukana on myös muita uusia laminaattitasokuoseja- ja värejä. Laatikostojen sävy muuttuu uuteen, tyylikkääseen tumman harmaaseen.

”Vaalean tammen sävyisessä melamiiniovessa on pystysuuntainen puusyykuvio, joka on nyt trendien kärjessä. Sävynä vaalea tammi on pehmeä ja luonnollinen, joten se on helppo yhdistää muiden värien kanssa. Uutuusovi on trendikäs ja edullinen vaihtoehto aidon puun rinnalle, Eeva Kokkonen kertoo.

Mallistouutuuksiin voi käydä tutustumassa Keittiömaailma-myymälöissä. Ensimmäinen Lähde-värillä toteutettu keittiökokonaisuus on nähtävillä Lahden Keittiömaailmassa. Uudet tuotteet ovat saatavissa viikosta 35 alkaen.

Voit tutustua Lähde-väriin täältä.

Lisätiedot:
Eeva Kokkonen
Kaupallisen tuotevalikoiman päällikkö
Novart Oy
eeva.kokkonen@novart.fi
+358 40 7099466

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Lähde

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen suurin keittiökalusteiden valmistaja Novart Oy kuuluu kansainväliseen Nobia-konserniin, joka on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa. A la Carte- ja Petra-keittiökalusteiden lisäksi Novartin valikoimaan kuuluvat kylpyhuonekalusteet sekä kodin muut kiinteät säilytyskalusteet.

Valikoiman, tuotteet ja lisävarusteet löydät helposti verkkosivuiltamme: keittiömaailma.fi.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Novart

Keittiötrendit 2023 – inspiraatiota luonnosta ja särmää kontrasteista18.1.2023 09:30:00 EET | Tiedote

Vuoden 2023 keittiötrendit saavat inspiraationsa luonnosta. Keittiöissä näkyvät luonnolliset värit ja muodot sekä eri tyylisuuntien yhdistelmät. Kontrastit tuovat mielenkiintoa sisustukseen ja niitä tuodaan värien, muotojen ja erilaisten materiaalien avulla. Harkituilla yksityiskohdilla luodaan persoonallista ilmettä keittiöön. Suomen suurin keittiövalmistaja Novart listasi tämän vuoden trendit.

Rakastu täydelliseen yhdistelmään – puu ja maanläheiset sävyt keittiössä22.9.2022 06:45:00 EEST | Tiedote

Keittiön värien ikisuosikit valkoinen ja musta yhdistettyinä muihin väreihin ja materiaaleihin pitävät pintansa vuodesta toiseen, mutta näiden lisäksi suureen suosioon ovat nousseet luonnonmukaiset värit. Luonnonläheisyyttä keittiöltään kaipaava haluaa melkein poikkeuksetta lisätä keittiöönsä puun eri sävyjä, josta onkin syntynyt upea luonnon ja kodin kohtaaminen – täydellinen yhdistelmä. Ihastu eri väriyhdistelmiin ja hyödynnä neljää vinkkiä, kuinka puu yhdistyy kauniisti muiden värien kanssa.

Näillä kodin ratkaisuilla ehkäiset hävikkiä ja parannat kodin lajittelua14.9.2022 14:30:00 EEST | Tiedote

Ruokaa menee roskiin suomalaisissa kotitalouksissa yli 100 miljoonaa kiloa vuodessa. Keittiö onkin keskeisessä asemassa ympäristöä kuormittavan hävikin synnyn suhteen. Tässä tiedotteessa annamme oivaltavia vinkkejä hävikin vähentämiseen ja kierrätyksen kehittämiseen, eikä kaiken edes tarvitse tapahtua keittiössä. Keittiömaailman vinkit pitävät silmällä myös jätelain uudistusta, joka asettaa kotitalouksille portaittain uusia kierrätysvelvollisuuksia.

Novart Oy selkeyttää myyntikanaviaan – Petra-tuotteita saa jatkossa Keittiömaailma-myymälöistä2.8.2022 07:40:00 EEST | Tiedote

Kansainväliseen Nobia-konserniin kuuluva Novart Oy selkeyttää myyntikanaviaan, minkä johdosta erilliset Petra-myymälät lopettavat toimintansa elokuun 2022 loppuun mennessä. Aiemmin Novart Oy:n tuotteita on myyty kahdessa kuluttajamyyntikanavassa, joita ovat olleet Keittiömaailma- ja Petra-myymälät. Jatkossa Petra-tuotteita saa yhä Keittiömaailman myymälöistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme