Kekäle Oy

Kekäle avaa keväällä myymälät Kuopion Matkukseen ja Lempäälän Ideaparkiin

Jaa
Kotimainen perheomisteinen Kekäle-vaateketju avaa kevään aikana kaksi uutta myymälää.
Kekäleellä on tällä hetkellä 11 myymälää ympäri Suomea. Kuva: Kekäle
Kekäleellä on tällä hetkellä 11 myymälää ympäri Suomea. Kuva: Kekäle

Uudet liikkeet avataan Kuopion kauppakeskus Matkukseen ja Lempäälän Ideaparkiin. Molempien myymälöiden valikoimassa on miesten ja naisten vaatteita, kenkiä ja asusteita kotimaisilta ja kansainvälisiltä huippumerkeiltä. Valikoima on suunniteltu asiakas edellä, keskittyen laatuun. Kekäleen toimitusjohtaja Joonas Kekäle uskoo kivijalkakaupan kiinnostavan asiakkaita edelleen verkkokaupan kasvusta huolimatta.

– Kivijalkakaupalle on edelleen runsaasti kysyntää. Verkkokauppa kasvaa varmuudella edelleen, mutta se ei silti korvaa myymälää, missä vaatetta voi sovittaa ja hypistellä ja saa myyjältä apua. Matkus ja Ideapark ovat vilkkaita kauppakeskuksia ja meille luontevia paikkoja laajentaa toimintaamme, kertoo Kekäle ketjun suunnitelmista.

Kysyntää laadukkaalle vaatevalikoimalle löytyy. Matkuksen kauppakeskusjohtaja Minna Karppinen kertoo, että Kuopion alueelle Kekäleen myymälää on toivottu jo pitkään.

– Olemme saaneet vuosien varrella paljon asiakastoiveita Kekäleestä, ja kun sopiva tila löytyi, asiat etenivät nopeasti. Matkukseen on toivottu lisää laadukasta pukeutumistarjontaa erityisesti aikuiseen makuun ja Kekäle täyttää tämän tarpeen loistavasti.

Ideaparkissa uskotaan keväällä aukeavan myymälän tekevän kauppakeskuksesta entistä houkuttelevamman kohteen vaatetarjontaa arvostavalle kohderyhmälle.

– Olemme innoissamme saadessamme uudenvetovoimaisen muodin toimijan Ideaparkiin. Kekäleen laadukas valikoima täydentää Ideaparkin vahvaa muotitarjontaa ja nostaa Ideaparkin kokonaisvetovoimaa, Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola kertoo.

Lempivaatteet löytyvät asiantuntevalla palvelulla

Laadukkaan valikoiman lisäksi molemmissa uusissa myymälöissä kiinnitetään erityistä huomiota Kekäleelle tärkeään henkilökohtaiseen palveluun. Yrityksen toimintaa ohjaa filosofia, joka kannustaa ostamaan vähemmän ja pitämään enemmän. Siihen apuna toimii henkilökunnan asiantuntevuus.

– Meidät on aina tunnettu henkilökohtaisesta ja asiantuntevasta palvelusta ja siihen nojaamme jatkossakin, Joonas Kekäle kertoo. Haluamme helpottaa suomalaisten pukeutumista ja edistää vastuullista kuluttamista konkreettisin keinoin. Emme halua kannustaa turhiin heräteostoksiin, vaan panostamme tuotteiden laatuun ja siihen, että myyjämme tuntevat vaatteiden materiaalit, istuvuudet ja mallit perinpohjaisin. Henkilökuntamme auttaa asiakkaitamme löytämään vaatteita, joita pidetään ja joista pidetään, Kekäle lupaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Joonas Kekäle, toimitusjohtaja
0500964350
joonas.kekale@kekale.fi

Kuvat

Kekäleellä on tällä hetkellä 11 myymälää ympäri Suomea. Kuva: Kekäle
Kekäleellä on tällä hetkellä 11 myymälää ympäri Suomea. Kuva: Kekäle
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kekäle Oy
Kauppakatu 20
80100 Joensuu

https://www.kekale.fi

Vuodesta 1957 lähtien palvelleella perheyrityksellä on tällä hetkellä yksitoista myymälää ja verkkokauppa. Yrityksen liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.