Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keksi nimi hyvinvointialueen ja järjestöjen yhteistyölle ja voita urheilukello

Jaa
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella (Keusote) tehdään kunnianhimoista yhteistyötä kolmannen sektorin kanssa alueen asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Keksi yhteistyöllemme nyt uusi iskevä nimi ja voita urheilukello!

Hyvinvointialueen asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on hyvinvointialueen ja kolmannen sektorin, kuten järjestöjen ja uskonnollisten yhteisöjen, yhteinen tavoite. Keusote on jo vuodesta 2019 lähtien tehnyt ansiokasta yhteistyötä alueen järjestötoimijoiden kanssa ja esimerkiksi luonut asukaspolkuja sekä asukkaiden että ammattilaisten avuksi. Asukaspoluilla edistetään palveluiden ja tuen löytymistä riippumatta siitä, onko sen tarjoaja hyvinvointialue vai kolmas sektori.

Sote-sektori on kuitenkin valitettavan tunnettu lyhenteistään ja vaikeasti ymmärrettävistä nimistään. Niin myös meidän Hyte-allianssi-kumppanuusmallimme. Pyydämmekin luovia keskiuusimaalaisia keksimään meille paremman nimen!

Ehdota hyvinvointialueen ja järjestöjen kumppanuusmallille eli yhteistyölle uutta nimeä ja osallistu urheilukellon arvontaan. Kilpailuun voi osallistua 1.3.–1.4.2023. Voittanut nimiehdotus ja arvonnan voittaja julkaistaan toukokuussa.

Ehdota nimeä täyttämällä lomake!

Tutustu hyvinvointialueen ja järjestöjen yhteistyöhön tarkemmin verkkosivuillamme: www.keusote.fi/hyte

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Suutarinkatu 2
05900 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtajaksi Irma Pahlman26.5.2023 18:02:25 EEST | Tiedote

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto päätti kokouksessaan 25.5.23 myöntää aluevaltuuston puheenjohtajalle Eemeli Peltoselle eron puheenjohtajan luottamustoimesta. Eemeli Peltonen jätti eronpyynnön aluevaltuuston puheenjohtajan tehtävästä tultuaan valituksi eduskuntaan huhtikuun vaaleissa. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Keusoten valtuutettuna pitkään toiminut Irma Pahlman (sd.).

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme