Kasvu Open

Keksintöjen Kasvupolku®: Potentiaalisimmat kasvuyritykset ovat Hortimill Oy ja Sikkum Global Oy

Jaa

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon.  Kuva: Kasvu Open
Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open

Keksintöjen Kasvupolun kaksi potentiaalisinta kasvuyritystä ovat ilmajokelainen Hortimill Oy sekä leppävirtalainen Sikkum Global Oy.

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Hortimill Oy vastaa ilmastonmuutoksen haasteisiin uudella viljelymenetelmällä, jonka tarkoitus on tuoda tehokkuutta kerrosviljelyyn automatisoinnin avulla. Kerrosviljelylaite säästää energiakuluissa jopa 70% perinteisiin viljelymenetelmiin verrattuna.

Tuomaristo vaikuttui uudesta innovaatiosta, joka omaa perinteisellä toimialalla suuren markkinapotentiaalin. Tuomariston mukaan yrityksen vahvuuksia ovat laaja substanssiosaaminen ja kestävän kehityksen huomioiminen. Edellytykset kasvulle ovat hyvät.

Sikkum Global Oy on kuivauspalvelu, jonka palveluihin kuuluvat kosteusmittaus, kartoitus, kuivaus sekä saneeraus. Sikkum Täsmäkuivauksen tavoitteena on modernisoida kosteudenhallinta-alaa kehittämällä uudenlaisia digitaalisia ratkaisuja ja uutta kuivausmenetelmää.

Tuomaristo arvosti selkeää ja toteuttamiskelpoista kasvusuunnitelma, osaavaa tiimiä sekä jo olemassa olevia näyttöjä, jotka antavat mahdollisuudet kasvulle. Omien resurssien lisäksi yrityksessä on tahtotilaa laajentaa kumppaniverkostoa ja osaamista kasvun tueksi.

Kasvupolun tuomaristo, kumppanit ja osallistujat

Keksintöjen Kasvupolun tuomariston kokoonpano:

  • Tapani Laitinen, Kehittämisyhtiö Witas
  • Janne Kinnunen, Viitasaaren kaupunki
  • Jarkko Kaartinen, Pisla

Keksintöjen Kasvupolulla mukana ovat Kasvupolkukumppanit Witas, Pisla, Keksintöjen Viikko ja Viitasaaren Kaupunki.

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen osallistuivat myös BodyBow Oy, CLC-KENNOT Oy, Kova Gear Oy, Liimaristikko.fi, Nordic School of Entrepreneurship Ab, Paulus & Co Oy, Renext Tmi, Sauhu Solutions Oy, SIMEC SYSTEMS KY, SolFoil Oy, Varasjoki Group Oy sekä Voice Intuitive Oy.

Kohti Kasvu Open Karnevaalia

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2020. Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalin 27.-29.10.2020 yhteydessä finalistijoukosta valitaan kauden TOP 10 ja voittajat. TOP 10- ja voittajavalinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.

LISÄTIEDOT

Laura Hännikäinen
+358 40 653 5307
laura.hannikainen@kasvuopen.fi

Avainsanat

Kuvat

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon.  Kuva: Kasvu Open
Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

0503046794http://www.kasvuopen.fi
Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.
 
Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.
 
Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat: Nordea, DNA, TT-säätiö, Technopolis, MarkkinointiAkatemia, Innovestor, Keski-Suomen Liitto, Business Jyväskylä, Varma, Kauppalehti, Isku, KPMG, Kauppakamari, Kitee, Rastor-instituutti, If, AWS ja Salesforce.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme