Kehittämisyhtiö Witas / Keksintöjen Viikko

Keksintöjen Viikko XR yhdistää keksinnöt, innovaatiot, lisätyn todellisuuden ja virtuaalimaailmat ennennäkemättömällä tavalla

Jaa

Keksintöjen Viikko XR on Suomen ensimmäinen ja kansainvälisestikin harvinainen lisätyn todellisuuden messutapahtuma, jossa voi tutustua uusiin innovaatioihin ja keksintöihin.

Messutapahtuma rakentuu kokonaisuudessaan virtuaaliseen Microsoftin AltspaceVR-ympäristöön. Messuvieraat ja näytteilleasettajat liikkuvat virtuaalisella messualueella avatar-virtuaalihahmoina ja aivan kuten fyysisillä messuilla, voi virtuaalitodellisuudessa tutustua näytteilleasettajien uusiin keksintöihin ja innovaatioihin, keskustella näytteilleasettajien, asiantuntijoiden ja messuvieraiden kanssa sekä kuunnella huippupuhujien ajatuksia herättelevät puheenvuorot.

Messuilla on nähtävissä toinen toistaan mielenkiintoisempia innovaatioita. Mukana on mm. Wandering Tail, Klapi Shoppi, Ainak AR Layout Designer, Vaatelaastari, Visio kyltti, La Toilette ja monta muuta kiehtovaa keksintöä.

Tapahtuman virtuaalilavalle astuvat suomen suosituimpiin esiintyjiin kuluvat keksijä, futuristi Perttu Pölönen ja Mikko Koskinen, yksi Kyrö Distilleryn perustajista sekä Mikko Kalliola, mainostoimisto Aava & Bangin luova johtaja.

Tapahtumaan voi osallistua omalta tietokoneelta lataamalla AltspaceVR-ohjelman ja luomalla oman avattaren. Tämä on mahdollista, mikäli tietokoneessa on Microsoftin Windows 10 -käyttöjärjestelmä. Vaihtoehtoisesti tapahtuman livelähetystä voi seurata Keksintöjen Viikon YouTube-kanavalla.

Keksintöjen Viikon kotisivujen (www.keksintojenviikko.fi) kautta messuvierailija voi tilata maksuttoman sisäänpääsylinkin virtuaalitapahtumaan sekä linkin YouTube-kanavalla esitettävän livelähetyksen seuraamista varten. Kotisivuilta löytyy myös lisätietoa tapahtumasta sekä ohjeet virtuaalimessuille saapumisesta.

Suosituksi startup- ja keksintötapahtumaksi noussut Keksintöjen Viikko on jo 14 vuoden ajan auttanut yrityksiä ja yksityishenkilöitä innovaatioiden kaupallistamisessa ja kehittämisessä. Uudenlaisen virtuaalitapahtuman toteutumisen mahdollistavat Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren Kaupunki yhteistyössä Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston ja Osaamiskeskus Lennättimen kanssa.

www.keksintojenviikko.fi / facebook.com/keksintojenviikko1 / instagram.com/keksintojenviikko

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Kehittämisyhtiö Witas Oy
toimitusjohtaja Tapani Laitinen
p. 040 152 0112

Kehittämisyhtiö Witas Oy
yrityskehittäjä Lasse Lyijynen
p. 044 748 8124

Pohjoisen Keski-Suomen Ammattiopisto
asiantuntija Pekka Ouli
p. 040 3589 198

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kehittämisyhtiö Witas / Keksintöjen Viikko
Kehittämisyhtiö Witas / Keksintöjen Viikkokeksintojenviikko@witas.fihttps://www.keksintojenviikko.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.