Kempower Oyj

Kempower ja Bornes Québec yhdistävät voimansa uudistaakseen Quebecin latausverkoston

Jaa
VICTORIAVILLE, QUÉBEC - Sähköautojen pikalatausratkaisujen valmistaja Kempower on aloittanut yhteistyön kanadalaisen latausratkaisutoimittajan Bornes Québecin kanssa latausteknologian toimittamiseksi Quebecin maakuntaan. Yhteistyön kautta yritykset tuovat sähköisen liikenteen latausratkaisuja Quebecin markkinoille ja edistävät Kanadan kestävää kehitystä.
Suomessa valmistetut Kempower-laturit on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita, mikä antaa sähköautojen kuljettajille mielenrauhaa Kanadan ankarien talvien aikana.
Suomessa valmistetut Kempower-laturit on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita, mikä antaa sähköautojen kuljettajille mielenrauhaa Kanadan ankarien talvien aikana.

Vuoteen 2030 mennessä 60 prosenttia kaikista Kanadassa myydyistä uusista henkilöautoista on määrä olla sähköautoja. Kanadalaiset autokauppiaat eivät saa enää myydä polttomoottoriautoja vuoden 2035 jälkeen. Kempower ja Bornes Québec valmistautuvat näihin lakimuutoksiin tuomalla uutta pikalatausinfraa Quebeciin ja helpottamalla sähköiseen liikenteeseen siirtymistä kuluttajamarkkinoilla.

Kempower toimittaa Bornes Québecille skaalautuvia pikalatausjärjestelmiä, joissa on dynaaminen kuormanjako ja erittäin korkea käyttöaika. Lisäksi Bornes Québec tarjoaa akkujärjestelmiä, jotka tuottavat jopa 200 kW:n tehon ja jotka voidaan yhdistää Kempowerin dynaamiseen tehonjakoon jopa 600 kW:n teholla.

Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki kommentoi yhteistyötä Bornes Québecin kanssa:

"Olemme iloisia voidessamme yhdistää voimamme Bornes Québecin kanssa ja toimittaa tulevaisuuden pikalatausratkaisuja Quebeciin. Suomessa valmistetut laturit on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita, mikä antaa sähköautojen kuljettajille mielenrauhaa Kanadan ankarien talvien aikana."

Bornes Québecin toimitusjohtaja Guy Lamarche lisäsi:

"Suomessa on samanlainen pohjoinen ilmasto kuin meillä, mutta kestävän kehityksen suhteen Suomi on meitä edellä. Siksi etsimme alalta luotettavaa, innovatiivista ja joustavaa asiantuntemusta tukemaan kaupallista kehitystämme Quebecissä, ja löysimme kumppanin Kempowerista. Yhteistyön kautta tarjoamme kestäviä sähköisen liikenteen ratkaisuja, jotka on mukautettu valtavirtamarkkinoille ja, mikä tärkeintä, varustettu tulevaisuuden teknologialla."

Kempower, mediasuhteet:

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower

media@kempower.com

Puh. +358 29 0021900

Kempower

Kempower suunnittelee ja valmistaa DC-tasavirtapikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille ja sähkökäyttöisille koneille. Olemme omistautuneita sähköajoneuvojen harrastajia, joilla on syvä ymmärrys latausmarkkinasta ja käytännönläheinen asenne tekemiseen. Tuotekehityksen ja tuotannon juuret ovat Suomessa, ja suurin osa materiaaleistamme ja komponenteistamme hankitaan paikallisesti. Palvelemme kaikkia sähköajoneuvoja henkilöautoista ja hyötyajoneuvoista kaivoskoneisiin, veneisiin ja moottoriurheiluun. Kemppi Groupin 70 vuoden kokemus DC-virtalähteiden kehittämisestä asettaa korkeat laatuvaatimukset tuotesuunnittelullemme ja käyttäjäkokemuksen kehittämiselle. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. www.kempower.com

Seuraa Kempoweria LinkedInissä!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Suomessa valmistetut Kempower-laturit on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita, mikä antaa sähköautojen kuljettajille mielenrauhaa Kanadan ankarien talvien aikana.
Suomessa valmistetut Kempower-laturit on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita, mikä antaa sähköautojen kuljettajille mielenrauhaa Kanadan ankarien talvien aikana.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kempower Oyj
Kempower Oyj
Ala-Okeroistentie 29
FI-15700 Lahti

http://www.kempower.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower’s new EV charger production facility to be located in Durham, North Carolina, USA28.2.2023 09:00:00 EET | Press release

Kempower, the leading Nordic DC charging technology provider headquartered in Finland, has completed the negotiations for the lease of a new EV charger manufacturing facility in Durham, North Carolina, USA. Kempower’s new EV charger facilities have more than 14,000 square meters (154,000 square feet) of space for operations. With the facilities in Durham, Kempower will double its operations space worldwide.

Kempowerin uusi tehdas pikalaturien valmistamiseen perustetaan Durhamiin, Pohjois-Carolinaan, Yhdysvaltoihin28.2.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Johtava pohjoismainen pikalatausteknologian tarjoaja Kempoweron saanut päätökseen neuvottelut sähköajoneuvojen pikalatureiden tuotantotilojen vuokraamisesta Durhamissa, Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Kempowerin uudessa toimipaikassa on yli 14 000 neliömetriä tilaa eri toiminnoille. Durhamin yksikön myötä Kempower kaksinkertaistaa tuotanto- ja toimitilansa maailmanlaajuisesti. Kempower valitsi Durhamin uuden tehtaan sijaintipaikaksi Yhdysvalloissa huolellisen arvioinnin jälkeen. Valinta perustui muun muassa toimintaympäristön soveltuvuuteen teknologiateollisuudelle, osavaltion kannustimiin, vastuullisuuteen, aikavyöhykkeeseen ja ammattitaitoisen työvoiman saatavuuteen. Durham on yksi Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavista kaupungeista. Durham-Raleighin alueella sijaitsee ResearchTriangle Park (RTP), joka on yksi Yhdysvaltojen suurimmista tutkimuskeskittymistä. Trianglen alue on erityisen vahva biotekniikan, agroteknologian, fintechin ja kvanttilaskennan aloilla. Vuonna 2022 Durham val

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme