Kempower Oyj

Kempower toimittaa pikalatausteknologiaa Swerockin neljälle uudelle täyssähköiselle Volvo-betonirekalle

Jaa
Kempower toimittaa neljä Kempower S-Series latausasemaa Swerockille neljän uuden täyssähköisen Volvo FE Electric -betonirekan lataamiseen. Uudet sähkökäyttöiset betoniautot on mahdollista nähdä toukokuun aikana Tukholman kaupunkikuvassa.

Kempower toimittaa neljä Kempower S-Series latausasemaa Swerockille neljän uuden täyssähköisen Volvo FE Electric -betonirekan lataamiseen. Uudet sähkökäyttöiset betoniautot on mahdollista nähdä toukokuun aikana Tukholman kaupunkikuvassa. Projekti on tulosta Swerockin ja Volvo Trucksin allekirjoittamasta laajasta yhteisestä ilmastoaloitteesta. Uudet sähköajoneuvot voidaan suunnata tiettyihin projekteihin, joihin on asetettu ilmastotavoitteet.

Kempowerin huipputeknologian avulla sähköiset betonirekat voidaan ladata joko yön yli tai nopeasti työpäivän aikana. Useimpiin rekkojen ajotehtäviin riittää pelkkä yön aikana kerrytetty lataus. Kempower S-Series lataussatelliittijärjestelmä koostuu Kempower C-Series latauskeskusyksiköstä ja useasta lataussatelliitista. Latauskeskusyksikön sisällä on tehomoduulit, joista kukin tuottaa 50 kW lataustehoa. Jopa 12 moduulia voidaan asentaa yhteen C-Series-latauskeskusyksikköön.

”Tässä kehitystyössä on useita voittajia. Emme ainoastaan ​​vähennä merkittävästi ilmastovaikutuksiamme, vaan päästöttömällä ja hiljaisella toiminnalla tarjoamme myös paremman työympäristön kuljettajillemme, rakennustyömaalla työskenteleville ja kaikille alueella asuville”, sanoo Magnus Lockner, aluejohtaja, Swerock.

”Näemme hyötyajoneuvot olennaisena osana liikenteen sähköistämistä eri toimialoilla. Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota DC-pikalatausteknologiaa Swerockin innovatiiviseen projektiin, joka näyttää jälleen kerran sen, kuinka sähköistäminen voidaan toteuttaa erilaisissa kohteissa. Odotamme innolla, että voimme kehittää pikalatausratkaisuja erilaisille raskaan liikenteen ajoneuvoille. Tämä vahvistaa kehitystä kohti täysin sähköistä liikkumista”, sanoo Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki.


Lisätietoa:

Tomi Ristimäki, toimitusjohtaja, Kempower

tomi.ristimaki@kempower.com

Puh. +358 29 0021900

Kempower, media relations:

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower

paula.savonen@kempower.com

Puh. +358 29 0021900

Swerock

Swerock on yksi Pohjoismaiden suurimmista materiaali- ja palvelutoimittajista rakennusteollisuudelle. Tarjoamme betoni-, sora- ja murske-, kuljetus- ja rakennuskoneita sekä ympäristöpalveluita, kuten kierrätystä, maaperän kunnostusta ja vedenkäsittelyä. Vankan tietämyksen, henkilökohtaisen sitoutumisen ja paikallisen läsnäolon avulla luomme kokonaisia ​​ratkaisuja, jotka tekevät projektistasi hieman helpomman.

Swerock on osa Peab-konsernia. Peab on pohjoismainen yhteisörakentaja, jolla on 15 000 työntekijää ja 60 miljardin kruunun liikevaihto. Paikallisella läsnäololla ja omiin resursseihimme keskittymällä kehitämme, luomme ja rakennamme arkea siellä, missä elämää eletään. Pääkonttori on Förslövissä Bjären niemimaalla Skånessa. Osake on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Volvo Trucks

Volvo Truckstarjoaa täydellisiä kuljetusratkaisuja ja tuotevalikoiman keskiraskaita ja raskaita kuorma-autoja vaativiin tarpeisiin. Asiakastuki on turvattu maailmanlaajuisen jälleenmyyjien verkoston kautta, millä on 2 200 palvelupistettä yli 130 maassa. Volvo-kuorma-autoja kootaan 13 eri maassa, ja vuonna 2021 noin 123 000 Volvo-kuorma-autoa toimitettiin maailmanlaajuisesti. Volvo Trucks on osa Volvo-konsernia, joka on yksi maailman johtavista kuorma-autojen, linja-autojen ja rakennuskoneiden sekä laivojen ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Konserni tarjoaa myös kokonaisratkaisuja rahoitukseen ja palveluun. Volvo Trucksin toiminta perustuu laatuun, turvallisuuteen ja ympäristöstä huolehtimiseen liittyviin perusarvoihin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kempower Oyj
Kempower Oyj
Ala-Okeroistentie 29
FI-15700 Lahti

http://www.kempower.com

Kempower

Kempower suunnittelee ja valmistaa DC-tasavirtapikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille ja sähkökäyttöisille koneille. Olemme omistautuneita sähköajoneuvojen harrastajia, joilla on syvä ymmärrys latausmarkkinasta ja käytännönläheinen asenne tekemiseen. Tuotekehityksen ja tuotannon juuret ovat Suomessa, ja suurin osa materiaaleistamme ja komponenteistamme hankitaan paikallisesti. Palvelemme kaikkia sähköajoneuvoja henkilöautoista ja hyötyajoneuvoista kaivoskoneisiin, veneisiin ja moottoriurheiluun. Kemppi Groupin 70 vuoden kokemus DC-virtalähteiden kehittämisestä asettaa korkeat laatuvaatimukset tuotesuunnittelullemme ja käyttäjäkokemuksen kehittämiselle. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. www.kempower.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower’s new EV charger production facility to be located in Durham, North Carolina, USA28.2.2023 09:00:00 EET | Press release

Kempower, the leading Nordic DC charging technology provider headquartered in Finland, has completed the negotiations for the lease of a new EV charger manufacturing facility in Durham, North Carolina, USA. Kempower’s new EV charger facilities have more than 14,000 square meters (154,000 square feet) of space for operations. With the facilities in Durham, Kempower will double its operations space worldwide.

Kempowerin uusi tehdas pikalaturien valmistamiseen perustetaan Durhamiin, Pohjois-Carolinaan, Yhdysvaltoihin28.2.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Johtava pohjoismainen pikalatausteknologian tarjoaja Kempoweron saanut päätökseen neuvottelut sähköajoneuvojen pikalatureiden tuotantotilojen vuokraamisesta Durhamissa, Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Kempowerin uudessa toimipaikassa on yli 14 000 neliömetriä tilaa eri toiminnoille. Durhamin yksikön myötä Kempower kaksinkertaistaa tuotanto- ja toimitilansa maailmanlaajuisesti. Kempower valitsi Durhamin uuden tehtaan sijaintipaikaksi Yhdysvalloissa huolellisen arvioinnin jälkeen. Valinta perustui muun muassa toimintaympäristön soveltuvuuteen teknologiateollisuudelle, osavaltion kannustimiin, vastuullisuuteen, aikavyöhykkeeseen ja ammattitaitoisen työvoiman saatavuuteen. Durham on yksi Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavista kaupungeista. Durham-Raleighin alueella sijaitsee ResearchTriangle Park (RTP), joka on yksi Yhdysvaltojen suurimmista tutkimuskeskittymistä. Trianglen alue on erityisen vahva biotekniikan, agroteknologian, fintechin ja kvanttilaskennan aloilla. Vuonna 2022 Durham val

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme