Kempower Oyj

Kempowerille kunniamaininta innovatiivisesta tuotesuunnittelusta Fennia Prize 22 -muotoilukilpailussa

Jaa
Sähköajoneuvojen pikalatausratkaisujen valmistaja Kempower palkittiin kunniamaininnalla Fennia Prize 22 -kilpailussa, joka on yksi Suomen tunnetuimmista muotoilukilpailuista. Palkinto osoitettiin Kempower S-Series -lataussatelliittijärjestelmälle sen uniikin ja innovatiivisen tuotesuunnittelun johdosta.
Kempower S-Series -lataussatelliittijärjestelmä on sähköajoneuvojen pikalatausjärjestelmä laajoille kalustoille. Järjestelmä sopii erityisen hyvin sähköautojen ja -bussien pikalataukseen.
Kempower S-Series -lataussatelliittijärjestelmä on sähköajoneuvojen pikalatausjärjestelmä laajoille kalustoille. Järjestelmä sopii erityisen hyvin sähköautojen ja -bussien pikalataukseen.

Kempower S-Series -lataussatelliittien innovatiivisuus piilee niiden monipuolisuudessa, modulaarisuudessa, käyttäjäystävällisyydessä ja skaalautuvuudessa. Sama latausratkaisu soveltuu monille sähköisille ajoneuvoille, kuten autoille, busseille, koneille tai veneille. S-Series-lataussatelliittien määrää on myös helppo skaalata, kun ajoneuvojen lukumäärä kasvaa.

Kempower S-Series -latausteknologia sai kiitosta tuomaristolta myös sen vastuullisuudesta. Kapeat lataussatelliitit vievät vain vähän tilaa ja sopivat siksi ahtaisiinkin paikkoihin, kuten parkkihalleihin. Muotoilunsa ansiosta laturit ovat helposti kaikkien saatavilla ja helppokäyttöisiä niiden ainutlaatuisen kaapelinhallinnan ja intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta. Käyttöliittymä mahdollistaa myös laturin käyttöönoton ja huollon etäyhteydellä, mikä vähentää matkustuksen tarvetta latausasemalle. Lisäksi satelliitin alumiinirunko on sataprosenttisesti kierrätettävä.

”Kempower S-Series -lataussatelliittiemme suunnittelun lähtökohtana on ollut tarjota ensiluokkainen käyttökokemus sähköautoilijoille. Johtoryhmämme ja myös monet työntekijöistämme ajavat sähköautoilla ja käytännön kokemus on myös auttanut meitä ymmärtämään entistä paremmin, millaisia ominaisuuksia sähköautoilijat tarvitsevat latureilta. Olemme erittäin otettuja tästä kunnianosoituksesta ja pyrimme jatkossakin tekemään tuotteistamme niin käyttäjäystävällisiä ja vastuullisia kuin mahdollista”, sanoo Mikko Veikkolainen, Kempowerin teknologiajohtaja.

Fennia Prize on Design Forum Finlandin ja Fennian järjestämä kilpailu yhteistyössä Patentti- ja rekisterihallituksen ja Elon kanssa. Kilpailu palkitsee yrityksiä ja organisaatioita, jotka käyttävät muotoilua laajasti liiketoiminnassaan. Muotoilu voi ilmentyä monella tavalla tuotteiden, palveluiden ja liiketoimintakonseptien kautta.

Fennia Prize 22 on osa Design Forum Finland Awards -kokonaisuutta. Palkintojen saajat ovat esillä näyttelyssä Glasshouse Helsingissä 5.–28. toukokuuta 2022.


Lisätietoa:

Mikko Veikkolainen, teknologiajohtaja, Kempower
mikko.veikkolainen@kempower.com
+358 29 0021900


Kempower, media:

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower
paula.savonen@kempower.com
+358 40 034 3851

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kempower S-Series -lataussatelliittijärjestelmä on sähköajoneuvojen pikalatausjärjestelmä laajoille kalustoille. Järjestelmä sopii erityisen hyvin sähköautojen ja -bussien pikalataukseen.
Kempower S-Series -lataussatelliittijärjestelmä on sähköajoneuvojen pikalatausjärjestelmä laajoille kalustoille. Järjestelmä sopii erityisen hyvin sähköautojen ja -bussien pikalataukseen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kempower Oyj
Kempower Oyj
Ala-Okeroistentie 29
FI-15700 Lahti

http://www.kempower.com

Kempower

Kempower suunnittelee ja valmistaa DC-tasavirtapikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille ja sähkökäyttöisille koneille. Olemme omistautuneita sähköajoneuvojen harrastajia, joilla on syvä ymmärrys latausmarkkinasta ja käytännönläheinen asenne tekemiseen. Tuotekehityksen ja tuotannon juuret ovat Suomessa, ja suurin osa materiaaleistamme ja komponenteistamme hankitaan paikallisesti. Palvelemme kaikkia sähköajoneuvoja henkilöautoista ja hyötyajoneuvoista kaivoskoneisiin, veneisiin ja moottoriurheiluun. Kemppi Groupin 70 vuoden kokemus DC-virtalähteiden kehittämisestä asettaa korkeat laatuvaatimukset tuotesuunnittelullemme ja käyttäjäkokemuksen kehittämiselle. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. www.kempower.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower’s new EV charger production facility to be located in Durham, North Carolina, USA28.2.2023 09:00:00 EET | Press release

Kempower, the leading Nordic DC charging technology provider headquartered in Finland, has completed the negotiations for the lease of a new EV charger manufacturing facility in Durham, North Carolina, USA. Kempower’s new EV charger facilities have more than 14,000 square meters (154,000 square feet) of space for operations. With the facilities in Durham, Kempower will double its operations space worldwide.

Kempowerin uusi tehdas pikalaturien valmistamiseen perustetaan Durhamiin, Pohjois-Carolinaan, Yhdysvaltoihin28.2.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Johtava pohjoismainen pikalatausteknologian tarjoaja Kempoweron saanut päätökseen neuvottelut sähköajoneuvojen pikalatureiden tuotantotilojen vuokraamisesta Durhamissa, Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Kempowerin uudessa toimipaikassa on yli 14 000 neliömetriä tilaa eri toiminnoille. Durhamin yksikön myötä Kempower kaksinkertaistaa tuotanto- ja toimitilansa maailmanlaajuisesti. Kempower valitsi Durhamin uuden tehtaan sijaintipaikaksi Yhdysvalloissa huolellisen arvioinnin jälkeen. Valinta perustui muun muassa toimintaympäristön soveltuvuuteen teknologiateollisuudelle, osavaltion kannustimiin, vastuullisuuteen, aikavyöhykkeeseen ja ammattitaitoisen työvoiman saatavuuteen. Durham on yksi Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavista kaupungeista. Durham-Raleighin alueella sijaitsee ResearchTriangle Park (RTP), joka on yksi Yhdysvaltojen suurimmista tutkimuskeskittymistä. Trianglen alue on erityisen vahva biotekniikan, agroteknologian, fintechin ja kvanttilaskennan aloilla. Vuonna 2022 Durham val

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme