Kempower Oyj

Kempowerin uusi tehdas pikalaturien valmistamiseen perustetaan Durhamiin, Pohjois-Carolinaan, Yhdysvaltoihin

Jaa

Johtava pohjoismainen pikalatausteknologian tarjoaja Kempoweron saanut päätökseen neuvottelut sähköajoneuvojen pikalatureiden tuotantotilojen vuokraamisesta Durhamissa, Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Kempowerin uudessa toimipaikassa on yli 14 000 neliömetriä tilaa eri toiminnoille. Durhamin yksikön myötä Kempower kaksinkertaistaa tuotanto- ja toimitilansa maailmanlaajuisesti.   

Kempower valitsi Durhamin uuden tehtaan sijaintipaikaksi Yhdysvalloissa huolellisen arvioinnin jälkeen. Valinta perustui muun muassa toimintaympäristön soveltuvuuteen teknologiateollisuudelle, osavaltion kannustimiin, vastuullisuuteen, aikavyöhykkeeseen ja ammattitaitoisen työvoiman saatavuuteen.  

Durham on yksi Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavista kaupungeista. Durham-Raleighin alueella sijaitsee ResearchTriangle Park (RTP), joka on yksi Yhdysvaltojen suurimmista tutkimuskeskittymistä. Trianglen alue on erityisen vahva biotekniikan, agroteknologian, fintechin ja kvanttilaskennan aloilla. Vuonna 2022 Durham valittiin Yhdysvaltain 150 kaupungin joukosta toiseksi parhaaksi paikaksi asua elämänlaadun kannalta. Teknologian ammattilaiset viihtyvät alueella, jossa tehdään vahvaa yhteistyötä yliopistojen, koulujen ja yritysten välillä. 

"Durham on mielestäni loistava sijaintipaikka Kempowerille. Durhamin väkiluku ja työllisyysaste ovat kasvaneet viime vuosina, ja Durham-Raleighin alueella on erittäin korkeatasoisia yliopistoja, kuten Duke University, NC State University ja UNC. Haluamme tehdä tiivistä yhteistyötä paikallisten koulujen ja tutkimuslaitosten kanssa houkutellaksemme tulevaisuuden osaajia alalle", toteaa Kempowerin toimitusjohtaja TomiRistimäki. "Alueella on myös kukoistava teknologiayhteisö. Mielestäni tapa, jolla erilaiset kulttuurit ja monimuotoisuus näkyvät paikallisesti, sopii hienosti Kempowerin arvoihin: yksi esimerkki monimuotoisuudesta on se, että noin 30 prosenttia paikallisista start-upeista on naisten johtamia."  

Uuden toimipaikan myötä Kempower luo Durhamiin noin 300 uutta työpaikkaa. Kempowerin uudessa tehtaassa valmistetaan luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatureita sähköautoihin, sähkörekkoihin, sähköbusseihin ja sähköisille työkoneille. Ensimmäisessä vaiheessa Kempower käynnistää NEVI (National Electric VehicleInfrastructure) -standardin mukaisten Kempower Satellite -pikalatausjärjestelmien kokoonpanon. Kempowerin tavoitteena on aloittaa NEVI:n mukaisten DC-latureiden kokoonpano vuoden 2023 loppuun mennessä. Henkilöstön rekrytointi on käynnissä. 

”Kempowerille latauksen luotettavuus on ensisijaisen tärkeää. Yhdysvalloissa pitkien matkojen ajaminen on yleisempää kuin Euroopassa, joten latureiden luotettavuus on entistäkin kriittisempää. Varmistamme latauksen luotettavuuden käytössä olevan ja testatun järjestelmämme avulla, ja olemme vakuuttuneita, että laturimme palvelevat mantereen sähköautoilijoita parhaalla mahdollisella tavalla", Ristimäki toteaa.  

 

Mediasuhteet: 

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower 

paula.savonen@kempower.com 

Puh. 0400 343 851 
  

 

Tiedote: Kempower perustaa sähköautojen latausasemien tuotantolaitoksen Pohjois-Carolinaan Yhdysvaltoihin https://news.alertir.com/kempower/fi/press/release/2091226 

The State of North Carolina: Manufacturer of Electric Vehicle Charging Stations Selects Durham County for New Production Facility | NC Gov. Cooper 

Kempower Yhdysvalloissa: North America - Kempower 

 

Kempower lyhyesti:  

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti. Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoiden toimesta sähköautoilijoita varten. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland – markkinapaikalla. www.kempower.com 

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kempower Oyj
Kempower Oyj
Ala-Okeroistentie 29
FI-15700 Lahti

http://www.kempower.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower strengthens partnership with Gilbarco Veeder-Root by signing new service partnership agreement11.5.2023 10:00:00 EEST | Press release

Rapid EV charging technology provider Kempower and mobility technology solutions provider Gilbarco Veeder-Root, a Vontier company, have strengthened their partnership by signing a new agreement that makes Gilbarco Veeder-Root Kempower’s service partner. The increased collaboration will enable Gilbarco Veeder-Root to install and maintain Kempower’s DC charging equipment in the Nordics and UK.

Kempower and Eleport boost EV charging infrastructure in the Baltics with three new fast charging systems in Latvia4.5.2023 09:30:00 EEST | Press release

RIGA, LATVIA - Kempower has joined forces with Eleport, a leading European provider of EV charging services, to install three new DC fast charging systems in Dreilini, Bergi and Sigulda, Latvia. The sites, which are already open to the public, have boosted DC fast charging availability in Latvia by adding a total of 14 new DC charging points to the country’s EV charging infrastructure.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme