Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Keneen voimme luottaa? Webinaari yhteiskunnallisesta luottamuksesta

Jaa

Maanantaina 1.2. Hanasaari järjestää vuosittaisen sananvapauspäivänsä.

Keneen voimme luottaa -webinaarin teemana on luottamuksen rooli toimivassa demokratiassa.  

Puhujiin lukeutuvat Kuntaliiton projektikoordinaattori, entinen työ- ja oikeusministeri Jari Lindström, Demokrati 100 år -komitean puheenjohtaja Peter Öhrn, tutkijat Carl-Gustav Lindén ja Sanna Roos sekä äärioikeistoa tutkivan Expo-säätiön toimitusjohtaja Daniel Poohl.

Ohjelma järjestetään osana uutta Demokratiaverkosto 21 -hanketta, jonka tavoitteena on vahvistaa demokraattista kulttuuria Pohjoismaissa edistämällä yhteistyötä ruotsalaisten, suomalaisten ja ahvenanmaalaisten demokratiatoimijoiden ja -keskustelijoiden välillä.

Webinaari on ilmainen, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen.

Aika: 1.2.2021 klo 12

Katso koko ohjelma ja ilmoittaudu tästä:www.hanaholmen.fi/event/keneen-voimme-luottaa/

Tervetuloa!

Yhteyshenkilö:

Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, tel. 040 767 7373

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme