Veikkaus

Kenosta 200 000 euroa Sodankylään sekä 100 000 euroa Lapualle ja Pudasjärvelle

Jaa

Kenosta voitettiin viikolla 32 lukuisia muhkean kokoisia voittoja. Viikon suurin voitto, 200 000 euroa, meni torstaina Sodankylään.

Kenon ilta-arvonnasta torstaina voitettu 200 000 euron voitto oli pelattu Sodankylän R-kioskilla. Voitto tuli kymmenen numeron täysosumalla ja euron panoksella. Voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen tulee lunastaa voittonsa Veikkauksen suurvoittajien palvelupisteestä Vantaalta.

Kenosta voitettiin viime viikolla myös kaksi 100 000 euron voittoa. Toinen voitoista oli pelattu torstaina ABC Lapualla. 50 sentin panoksella pelattuun riviin osui Kenon päiväarvonnassa kymmenen numeron täysosuma, joka toi 100 000 euron voiton.

Sunnuntaina pudasjärveläisen nettipelaajan kenoriviin osui ilta-arvonnassa 100 000 euron voitto. Voitto tuli 50 sentin panoksella ja kymmenen numeron täysosumalla.

Molemmat voittajat saavat Veikkauksen etuasiakkaina voittonsa suoraan tileilleen.

Keno on Veikkauksen suosituimpia pelejä ja siinä on päivittäin kolme arvontaa. Voittoon vaikuttavat pelirivin numeroiden määrä eli kenotaso, valittu panos ja osumien määrä. Kenon voittotaulukosta voi tarkistaa voiton suuruuden.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme