Kerro mielipiteesi Työeläke-lehdestä – ja voita arvonnassa iPad mini

Jaa
Nyt avautuu tilaisuus kertoa ruusut ja risut Työeläke-lehdestä. Kyselyllä selvitämme lukijoiden mieltymyksiä ja lehden lukemisen tapaa. Taloustutkimus toteuttaa lukijatutkimuksen verkkokyselynä 11.–27. tammikuuta.

– Työeläke-lehti ilmestyy paperisena ja verkossa. Haluamme palvella lukijoitamme hyvin – ja tietää, millä tavoin he lehteä hyödyntävät, päätoimittaja Tuovi Rautjoki sanoo.

Työeläke-lehti on Eläketurvakeskuksen julkaisema työeläkealan ammatti- ja sidosryhmälehti. Neljästi vuodessa ilmestyvän lehden sisällöt tuotetaan Eläketurvakeskuksen viestinnässä ja lehden päätoimittajana toimii viestintäjohtaja.

Verkkolehti ilmestyy Työeläkelehti.fi-palvelussa. Se, kuten vuonna 2021 uudistunut printtilehtikin, ovat tilaajilleen maksuttomia.

– Monikanavainen lehti on meille tärkeä tiedotuskanava ja tietolähde sidosryhmille. Etenkin avovastauksissa tarjoutuu lukijoille tilaisuus kertoa, puuttuuko lehdestä joitakin sellaisia juttuja tai aihealueita, joista he haluaisivat lukea enemmän, päätoimittaja jatkaa.

Kysely on kaikille avoin ja siihen vastanneet osallistuvat reilun 550 euron arvoisen Applen iPad mini -tablettitietokoneen arvontaan.

Vastaamalla kyselyyn Työeläke-lehden lukijat antavat arvokasta palautetta lehdentekijöille ja Eläketurvakeskukselle. Lukijakyselyn tulos julkaistaan maaliskuussa ilmestyvässä Työeläke-lehdessä.

Vastaa kyselyyn

Lukijakyselyssä ovat tarkastelussa lehden uusimman numeron (Työeläke 4:2021) artikkelit ja muun muassa verkkolehden toimivuus. (Kansikuva: Karoliina Paatos)

Työeläkelehti.fi (verkkolehti)
Tilaa Työeläke-lehden uutiskirje
Lisätietoja Työeläke-lehdestä


Lisätietoja:
toimituspäällikkö Anne Iivonen, 050 575 7134, anne.iivonen(at)etk.fi

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Työeläke-lehti
Tukkutorinkuja 5 (Kalasatama)
00065 ELÄKETURVAKESKUS

029 411 20http://www.etk.fi

TYÖELÄKE on työeläkealan ammatti- ja sidosryhmälehti. ELÄKETURVAKESKUS on lakisääteinen työeläketurvan kehittäjä, asiantuntija ja yhteisten palvelujen tuottaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Työeläke-lehti

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme