Oulun yliopisto

Kesähaku varhaiskasvatuksen kandidaattiohjelmaan

Jaa

Oulun yliopisto hakee elokuun kesähaulla opiskelijoita varhaiskasvatuksen kandidaattiohjelmaan.

Varhaiskasvatuksen kandidaattiohjelmaan on avoinna 14 paikkaa kesähaussa. Hakuaika koulutukseen alkaa 1.8.2019 ja päättyy 14.8. kello 15.

Varhaiskasvatuksen tutkinto-ohjelman opiskelijoista valmistuu pienen lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen pedagogisia asiantuntijoita kasvatuksen, opetuksen, koulutuksen ja kehittämisen tehtäviin. Koulutus tarjoaa pätevyyden toimia varhaiskasvatuksen opettajana, esimerkiksi esiopetuksessa.

Koulutus edellyttää opiskelijalta pääosin kokopäiväistä opiskelua. Opetuksen todennäköinen alkamispäivä on 28.10.2019. Opetusta voi ajoittua myös ilta-, viikonloppu- ja kesäajalle. Koulutukseen hyväksytyille laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma, jossa voidaan lukea hyväksi aikaisemmin suoritettuja korkeakouluopintoja. Hyväksiluvuista riippuen opinnot on mahdollista suorittaa 2–3 vuodessa.

Varhaiskasvatuksen koulutusmääriä lisätään parhaillaan koko Suomessa. Etenkin Pohjois-Suomen kunnissa yliopistollisen koulutuksen saaneita ammattilaisia on vaikea löytää varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin.

Kesähaun sivut

Lue lisää: Oulun yliopisto lisää merkittävästi lastentarhanopettajakoulutuksen opiskelupaikkoja

Lisätietoja:

Paula Loukkola

Yliopisto-opettaja, Varhaiskasvatus

Puhelin: 0294 48 3654

E-mail: paula.loukkola@oulu.fi

Oulun yliopisto, Kasvatustieteiden tiedekunta

Yhteyshenkilöt

Paula Loukkola

Yliopisto-opettaja, Varhaiskasvatus

Puhelin: 0294 48 3654

E-mail: paula.loukkola@oulu.fi

Oulun yliopisto, Kasvatustieteiden tiedekunta

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000http://www.oulu.fi/yliopisto/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

137 Oamkin työntekijää siirtyy Oulun yliopiston palvelukseen12.12.2019 13:00:33 EETTiedote

Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston hallitukset ovat molemmat tehneet päätöksen sisäisiä palvelutoimintoja koskevasta liikkeenluovutuksesta. Liikkeenluovutuksessa Oamkin palveluita tuottava henkilöstö siirtyy yliopiston palvelukseen, ja muodostuva yhteinen palveluorganisaatio alkaa tuottaa palveluita molemmille organisaatioille. Sisäisiin palveluihin lukeutuvat esimerkiksi ICT-, koulutus-, henkilöstö- ja talouspalvelut sekä kirjasto.

Tietosuojahuolten arvioinnin kehittäminen on tarpeen uusissa henkilötietoperusteisissa palveluissa11.12.2019 07:00:00 EETTutkimus

Tietosuojahuolten arviointimenetelmiä voidaan hyödyntää henkilötietoperusteisten palveluiden tietosuojaratkaisujen suunnittelussa ja kehittämisessä. Oulun yliopiston tutkija ja data-asiantuntija Anna Rohunen on väitöstutkimuksessaan selvittänyt olemassa olevien arviointimenetelmien soveltuvuutta uusiin henkilötiedon keruuympäristöihin. Tutkimuksessa löytyi selkeä tarve tietosuojahuolten arvioinnin kehittämiselle. Tutkimuksen tuloksena hän esittää, kuinka arviointeja tulisi toteuttaa muuttuvissa tiedonkeruuympäristöissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme