Oulun yliopisto

Kesähaku varhaiskasvatuksen kandidaattiohjelmaan

Jaa

Oulun yliopisto hakee elokuun kesähaulla opiskelijoita varhaiskasvatuksen kandidaattiohjelmaan.

Varhaiskasvatuksen kandidaattiohjelmaan on avoinna 14 paikkaa kesähaussa. Hakuaika koulutukseen alkaa 1.8.2019 ja päättyy 14.8. kello 15.

Varhaiskasvatuksen tutkinto-ohjelman opiskelijoista valmistuu pienen lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen pedagogisia asiantuntijoita kasvatuksen, opetuksen, koulutuksen ja kehittämisen tehtäviin. Koulutus tarjoaa pätevyyden toimia varhaiskasvatuksen opettajana, esimerkiksi esiopetuksessa.

Koulutus edellyttää opiskelijalta pääosin kokopäiväistä opiskelua. Opetuksen todennäköinen alkamispäivä on 28.10.2019. Opetusta voi ajoittua myös ilta-, viikonloppu- ja kesäajalle. Koulutukseen hyväksytyille laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma, jossa voidaan lukea hyväksi aikaisemmin suoritettuja korkeakouluopintoja. Hyväksiluvuista riippuen opinnot on mahdollista suorittaa 2–3 vuodessa.

Varhaiskasvatuksen koulutusmääriä lisätään parhaillaan koko Suomessa. Etenkin Pohjois-Suomen kunnissa yliopistollisen koulutuksen saaneita ammattilaisia on vaikea löytää varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin.

Kesähaun sivut

Lue lisää: Oulun yliopisto lisää merkittävästi lastentarhanopettajakoulutuksen opiskelupaikkoja

Lisätietoja:

Paula Loukkola

Yliopisto-opettaja, Varhaiskasvatus

Puhelin: 0294 48 3654

E-mail: paula.loukkola@oulu.fi

Oulun yliopisto, Kasvatustieteiden tiedekunta

Yhteyshenkilöt

Paula Loukkola

Yliopisto-opettaja, Varhaiskasvatus

Puhelin: 0294 48 3654

E-mail: paula.loukkola@oulu.fi

Oulun yliopisto, Kasvatustieteiden tiedekunta

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000http://www.oulu.fi/yliopisto/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Oulun yliopisto tuo Pyhäjärven mukaan eurooppalaisten rakennemuutosalueiden kilpailukykyä edistävään hankkeeseen15.8.2019 09:07:16 EESTTiedote

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti on mukana Interreg Europe -ohjelman rahoittamassa projektissa, jonka avulla tuotetaan eurooppalaisten rakennemuutosalueiden yritysten kilpailukykyä tukevia uusia ratkaisuja. Suomessa kohdealueeksi on valittu Pyhäjärvi. Pyhäsalmen kaivoksen lopettaminen Pyhäjärvellä on merkittävä haaste alueen mikro- ja pk-yritysten toiminnalle, ja siksi hankkeessa etsitään yritystoimintaa ja työllisyyttä tukevia ratkaisuja.

Kestävän maatalous- ja elintarviketuotannon kansainväliset asiantuntijat koolla Oulussa 8.-9. elokuuta2.8.2019 10:05:16 EESTTiedote

Ensimmäistä kertaa Euroopassa pidettävä kansainvälinen maatalousinnovaatioiden konferenssi IAIC 2019 (International Agriculture Innovation Conference) kokoaa yhteen alan tutkijoita, yrityksiä ja päättäjiä. Oulun yliopistossa pidettävän konferenssin pääteemoja ovat maatalouden innovaatiot, kestävä maatalous sekä maatalous liiketoimintana ja yrittäjyytenä. Ajankohtaisena erityisaiheena on esillä ilmastonmuutoksen vaikutus maataloustuotantoon ja sen ratkaisumahdollisuudet. Kansainväliset vieraat tekevät lisäksi maistelumatkan maakuntaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme